Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó jelentése. Mit jelent a(z) 2009. március 20.
Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó ? - HR-SZÓTÁR"> Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó jelentése, mit jelent 2009. március 20.
Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó , Helyszín:,Budapest..."> Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó jelentése. Mit jelent a(z) 2009. március 20.
Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó ? - HR-SZÓTÁR"/>
kapubanner for mobile

2009. március 20.
Business Coach Akadémia - A "nulladik" találkozó

Helyszín: Budapest Belváros

Szervező: Business Coach Akadémia, [email protected]

A workshop célja:
Vizsgázott diákjaink valós ügyfeleknél, éles helyzetekben gyakorolják az elméletben tanultakat és fejlesztik a laboratóriumi környezetben megtanult coach készségeket. A gyakorlat elkezdése a valós helyzethez hasonlóan egy ingyenes nulladik találkozóval kezdődik, amikor a felek tisztázzák, hogy miről szól a coaching. Az edző (coach) azon kívül, hogy eladja magát, megismeri ügyfelét, az ügyfél helyzetét, és felmérik hogy működik a „kémia”. Ez a találkozás, az első benyomás meghatározhatja a későbbi munkát, ezért érdemes rá felkészülni. A felkészülésbe fektetett energia később busásan megtérül, főleg, ha egy elnyert megbízás múlik rajta. A négy órás workshop célja a résztvevőket felkészíteni a nulladik találkozóra. Eredményeképpen a résztvevők tudatosabban fogják megélni a nulladik találkozót, megnövelve így esélyüket a fizetős coaching munkára.
Kiknek ajánljuk?
Minden olyan coachnak és coach jelöltnek, akik tervezik, hogy 120 elvégzett óra után gyakorló ügyfelekkel fejlesztik coach kompetenciájukat a kvalifikációs vizsga elérése érdekében. Ajánljuk azon coach-oknak is, akik valóban coachként terveznek működni, és nyitottak a gyakorlatban jól használható ötletekre.

Tematika
 Felkészülés a tárgyalásra
 A bizalomépítés lehetőségei
 Mi és mi nem a coaching? Hogyan vitassuk ezt meg?
 Mire szerződünk?
 Haszonérvelés, mit mondjunk magunkról
 Csináljunk-e mini, demo coachingot, s hogyan?
 A találkozó zárása
 Sok-sok gyakorlás

Előadó: Kurucz Balázs - business coach és tréner

A workshop időpontja: 2009.03.20 14:00-18:00