kapubanner for mobile

2009. március 26. - 2009. március 27.
HVG Állásbörze - az ország karriervására

Helyszín: Budapest, SYMA Sport- és Rendezvényközpont Szervező: HVG Online Zrt., Frissdiplomás Kft

A HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok idén tavasszal is várja azokat az érdeklődőket, akik diplomás munkavállalóként szeretnének elhelyezkedni, munkahelyet váltani vagy tovább képeznék magukat. A rendezvény és a szervezők célja, hogy minden szinten támogassák a pályakezdő vagy már diplomával rendelkező fiatalok karrierépítését, ezért egy időben, egy helyen állásajánlatokkal, képzési lehetőségekkel és az álláskeresésre felkészítő programokkal várják a látogatókat. A börzének, mely 2009. március 26-27. között kerül megrendezésre, a SMYA Sport- és Rendezvényközpont ad otthont.

A rendezvényen a műszaki, gazdasági, informatikai, bölcsészet- és természettudományi területeken végzős vagy néhány éve végzett szakemberek is kereshetnek számukra megfelelő ajánlatot. A leendő munkavállalók személyesen találkozhatnak a munkaadókkal, megismerhetik az adott munkakörhöz kapcsolódó elvárásokat és munkakörülményeket, leadhatják önéletrajzukat, és a személyes kapcsolatfelvétel előnyét kihasználva bemutathatják magukat és képességeiket a cégek képviselőinek.
Az állásajánlatok mellett a KépzésTéren egyetemek, főiskolák, valamint szakmai és nyelvi képzéseket kínáló cégek ajánlataival is megismerkedhetnek az érdeklődők.

Annak érdekében, hogy az álláskeresőknek a felkészülés is könnyebb legyen, számos, az álláskeresést, karrierépítést segítő programot szerveznek a látogatók számára. A programok azoknak a végzős hallgatóknak és pályakezdőknek nyújtanak segítséget, akik éles helyzetben, de tét nélkül is szeretnék kipróbálni magukat. A GyakorlóTéren magyar és angol nyelvű próbainterjúkon, AC-n vehetnek részt, elemeztethetik kézírásuk, karrier-tanácsadóktól kaphatnak személyre szabottan segítséget.
Az ElőadóTéren színvonalas, szakmai előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők az álláskereséssel, karrierépítéssel kapcsolatban.
Ízelítő az álláskeresést segítő szakmai programokból:

  • Vállalkozási tanácsok kezdőknek
  • Betekintés a kulisszák mögé - HR-es szelekciós stratégiák
  • Bértárgyalás
  • Az angol nyelvű állásinterjú csapdái - trükkök a sikerhez

    A börze különlegessége továbbá, hogy a beltéri rendezvények közül az elsők között támogatja a szeletív hulladékgyűjtést. Ennek érdekében a helyszínen a kiállítók standjainál külön papírhulladék-tárolók, az állásbörze egész területén pedig szelektív hulladékgyűjtő pontok segítik a hulladékok szétválasztását.

    A rendezvényen és a programokon való részvétel ingyenes.

    Bővebb információ: www.hvgallasborze.hu

    Tel.: +06-1-787-5989