kapubanner for mobile

2009. március 26.

PDI Hungary: Fejlesztésmenedzsment

Helyszín: 1068 Budapest, Benczúr u. 42. Szervező: PDI Hungary Kft.

Development FIRST

A Fejlesztésmenedzsment képzés segítséget kíván nyújtani HR szakembereknek és vezetőknek abban, hogy:

  • Azonosítsák és összehangolják a vállalati és egyéni fejlesztési célokat a motivációk, elvárások és képességek strukturált feltárása révén.
  • Melyek egy hatékony fejlesztési terv összetevői.
  • Olyan fejlesztéssel kapcsolatos módszereket sajátítsanak el, melyeket eredményesen használhatnak a későbbiekben mások fejlesztésével kapcsolatban.
  • Megtanulják, miként alkalmazhatják az említett módszereket a gyakorlatban, és milyen tényezők hátráltathatják az önfejlesztésre irányuló törekvéseiket.

    A képzés segít a szervezetnek abban, hogy:

  • (Költség)-hatékonyan fejlessze a számára kulcsfontosságú munkatársakat azáltal, hogy megtanítja őket, miként lehetnek ők maguk felelősek saját fejlődésükért (későbbi folyamatos külső segítség nélkül).
  • Megtartsa a jó munkaerőt azáltal, hogy fejlődésre ösztönöz, és segítséget is nyújt ebben.
  • Versenyelőnyre tegyen szert emberi erőforrásának hatékony fejlesztésével úgy, hogy ebbe a fejlesztési folyamatba a cég munkatársai a legaktívabb szerepet vállalják (hiszen ők maguk határozzák meg fejlesztési igényeiket, és a módot is, hogy miként fejlődjenek).

    A PDI-ről: Az 1967-ben az Egyesült Államokban alapított Personnel Decisions International (PDI) nemzetközi humánerőforrás stratégiai tanácsadó cég arra szakosodott, hogy a viselkedéstudományokat felhasználva támogassa az ügyfeleit a kiemelkedő tehetségek, elsősorban a közép- és felsővezetők meglévő és potenciális képességeinek értékelésében, a megfelelő személyek kiválasztásában, a jelen és a jövő vezetőinek fejlesztésében, és utánpótlás-tervezésében.

    Jelentkezési határidő: 2009. március 20.

    Jelentkezésüket a következő e-mail címen:

    [email protected]

    vagy faxon: 06-1-350-8709 tudjuk fogadni.