kapubanner for mobile

2009. november 20.
Business Coach Akadémia - Időgazdálkodás fejlesztése coachinggal

Helyszín: Budapest Belváros

Szervező: Business Coach Akadémia, [email protected]

Időgazdálkodás

A kurzus célja

Célunk, hogy a résztvevő coach minél mélyebben elsajátítsa az időgazdálkodás lényegét, hogy annak buktatóit, nehézségeit napi szinten tudja támogatni, legyőzni a coachee a saját munkájában, illetve magánéletében. Az elsajátítás érdekében konkrét, hétköznapi ötletekkel látjuk el résztvevőinket, és valós eseteket dolgozunk fel hogyan, milyen eszközökkel tudja segíteni a coach az időgazdálkodási problémával küzdő ügyfelét.

Kiknek ajánljuk?

Kezdő és haladó coachoknak egyaránt, akik a téma iránt érdeklődnek és hisznek abban, hogy az elméleti összefüggések megismerésére alapozva hatékonyan lehet valakinek az időgazdálkodását javítani, ezáltal a nagyfokú stressz is oldódik a coachee életében.
Ezen felül mindenkinek ajánljuk ezt a témakört, aki ilyen gondokkal küszködik, szeretné megérteni saját problémáját, majd megtanulva azt átadni coacholt ügyfeleinek.

Tematika
 Időgazdálkodás elméleti alapjai: Mi az idő? Produktivitási piramis és az idő kapcsolata, Az események befolyásolhatósága, Időrabló tevékenységek, Delegálási képesség, Szokás, halogatás hatása, „Nem maradt rá időm”, Az internet, mobil telefon - észszerű adattárolás
 Tesztek, ahogyan felmérhetjük a coachee időgazdálkodási problémáját
 Eszközök, ahogyan segíthetjük a coacheet a jobb időgazdálkodásban
 Konkrét esettanulmányok, mit tehet a coach, ha ügyfelének időgazdálkodási problémája van
 Gyakorlat
 Szakirodalom-ajánló


Előadó: Benedek Nikoletta -  business coach (közgazdász)

A workshop időpontja: 2009.11.20 14:00-18:00