kapubanner for mobile

2009. október 27. - 2010. február 16.


Executive Coach és Mentor Akadémia

Helyszín: KPMG Konferenciaközpont, 1139 Budapest, Váci út 99. Szervező: KPMG-BME Akadémia - Business Coach, Pap Éva, 887-7210

A nemzetközi trendeknek megfelelően Magyarországon is rohamosan nő az igény az Executive Coaching iránt. Erre válaszolva indítja a KPMG-BME Akadémia és a Business Coach Akadémia több tekintetben is egyedi, különleges közös programját.

Az Executive Coach és Mentor Akadémia résztvevői legalább öt év tapasztalattal rendelkező vezetők, akik coach képességeiket szeretnék fejleszteni, hogy cégeiken belül hatékonyabban vezessenek, vagy ex-vezetők, akik karriert váltanak és a piacon executive coachként kívánják kamatoztatni eddigi tapasztalataikat.

A piacképes és legfrissebb nemzetközi tudásanyag átadásáról a sokéves, rendkívül sikeres felsővezetői gyakorlattal rendelkező executive coachok gondoskodnak a lehető legtöbb gyakorlattal fűszerezve. A program egyik szakmai irányítója Komócsin Laura, aki a világ legnagyobb coach szervezetének, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyarországi Tagozatának elnöke, nevéhez kötődik a már több éve sikeresen működő Business Coach Akadémia, illetve az első magyar coaching modell.

A résztvevők a magas szinvonalú coach végzettséget megszerezve a képzés lezárásakor leteszik az ICF etikai esküjét is.

Továbi információ:

http://www.kpmg-bme-akademia.hu