kapubanner for mobile

2010. december 11.
Munka GYES után - Változások 2011 konferencia

Helyszín: Tempus Közalapítvány

Szervező: , http://szulonavigator.hu/

Gyes után visszatérni a munkába nem könnyű: nem vagy már benne a körforgásban és kisgyermekes szülőként hátrányban érezheted magad a többiekhez képest. Olyan kérdésekben kell rövid idő alatt döntened, amihez komoly munkajogi, pénzügyi ismeretek kellenének, melyeknek csak részben vagy birtokában, miközben a (leendő) munkaadód igyekszik a saját érdekeit érvényesíteni, akár a hátrányodra is.

A következő, 2011. évben ráadásul több olyan változásra is sor kerül a jogi- és pénzügyi szabályozásokban Magyarországon, amelyek támogatják, segítik a családokat, a nőket a gyerekvállalás és a munkavállalás területén. Érintik a gyest, az adót, az adókedvezményeket, a családtámogatás i rendszert, a bölcsődéket, családi napköziket…még felsorolni is nehéz, nemhogy naprakészen tisztában lenni minden egyes jogszabály tartalmával. Azt se tudod, honnan kezdj neki…

Ezért határoztuk el – a Tudatos Életért Egyesület és a Babafalva portál – hogy összefogunk, és szakemberek segítségével tiszta vizet öntünk a pohárba, méghozzá a dec 11.-én, szombaton, 9.30 és 13.30 óra között a Munka GYES után – Változások 2011 c. konferencián.