kapubanner for mobile

2010. február 11.

I. Magyarországi Szervezeti Kultúra Konferencia

Helyszín: Novotel Budapest Centrum****

Szervező: Human Synergistics Hungary Kft., (1) 422-1752

A Human Synergistics Hungary 2009-ben 100 szervezet, több mint 1.000 munkavállalójának részvételével mérte fel a magyarországi szervezetek jellemző szervezeti kultúráját. Az Országos Szervezeti Kultúra Kutatás és az azt követő konferencia abból a szempontból is egyedi vállalkozás, hogy számos neves szervezetfejlesztő tanácsadó cég és szakmai műhely közös projektjeként valósul meg. Az összesített eredményekből jelenleg készít tanulmányt egy kultúrafelmérésben és fejlesztésben tapasztalt vezetői tanácsadói kör. Célunk, hogy konkrét, kézzelfogható támpontot adjunk az Ön szervezetének is, amennyiben vállalati kultúráját szeretné fejleszteni.
A kutatás eredményeit, illetve a tanulmány fő következtetéseit először az I. Magyarországi Szervezeti Kultúra Konferencián fogjuk megosztani. Terveink szerint az egy nap során:
- Prezentáljuk az eredményeket.
- Szekciókban részletesen megvitatjuk és értékeljük az eredményeket.
- Példákkal támasztjuk alá, hogy miért érdemes vállalati kultúránk fejlesztésébe fogni. Jelenleg futó, illetve sikeresen megvalósult kultúrafejlesztési projekteket mutatunk be.
- Párbeszédet teremtünk azon vezetők és szakemberek között, akik hasonló kihívásokkal szembesülnek saját szervezetüknél.

További információ:
http://www.humansynergistics.hu/index_ad.html