kapubanner for mobile

2010. június 7. - 2010. június 8.

Menedzsment ismeretek

Helyszín: Budapest, XI.

Szervező: Betfaldi Beáta, Számalk Zrt., Betfaldi Beáta, oktatásszervező, +36(1)883-3667, [email protected]

Tanfolyam célja

A vezetői munka hatékonyságát vizsgáló szakemberek időről időre felteszik a kérdést: művészet, vagy szakma-e a vezetés? Kutatási eredmények és gyakorlati tapasztalatok igazolják, hogy az eredményes vezetői munkához éppúgy szükségesek a személyiségben gyökerező vezetői adottságok, tulajdonságok, mint a tanulással elsajátítható ismeretek, képességek és készségek. A tudatos felkészítés és készségfejlesztés különösen fontos az operatív vezetők körében, hiszen ők tartják a legközelebbi kapcsolatot a végrehajtó munkatársakkal, s így közvetlen hatást gyakorolnak a vállalati célok teljesítésére.

Célunk az újonnan vezetői szerepbe kerülő munkatársak számára vezetési ismeretek átadása, bővítése, eszközök és technikák tudatosítása, elsajátítása, valamint a vezetői kommunikáció elemeinek ismertetése. A program során a résztvevőkben erősödik a szervezet iránti elkötelezettség, tudatosul a vezetői szerep és felelősség, bővül a vezetői feladatok ellátáshoz szükséges eszköztár. A képzés végére olyan elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítsanak el és emeljenek készség szintre, amelyekkel vezetési kvalitásaik kiteljesednek, és ezáltal célirányosabban járulhatnak hozzá a vállalat hatékonyabb működéséhez.

Programunkat elsősorban azoknak a vezetőknek ajánljuk akik még nem vettek részt szervezett formában vezetőképzésben, illetve akik közvetlen kapcsolatban vannak a végrehajtó munkatársakkal.

Várható eredmény

A résztvevőkben:
  • erősödik a cég iránti elkötelezettség,
  • tudatosul a vezetői szerep és felelősség,
  • bővül a vezetői feladatok ellátásához szükséges eszköztár.

    További információk:
    [email protected]
    http://www.szamalk.hu/Menedzsment/NyiltTreningek/Tanfolyam.aspx?cid=M01&pid=MENE