kapubanner for mobile

2010. március 25. - 2010. március 26.
HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok

Helyszín: SYMA Rendezvényközpont

Szervező: ,

Újra HVG Állásbörze

A rendezvény immár hatodik alkalommal kínál találkozási fórumot a diplomás szakemberek, végzés közelében álló hallgatók és az őket kereső vállalatok, képzést kínáló intézmények, vállalkozások számára.

A rendezvényen kiállítóként 9000-10000 tudatos álláskeresővel, valamint képzések és külföldi lehetőségek iránt is érdeklődő fiatal diplomásokkal találkozhatnak a vállalatok képviselői. Így a toborzás hatékonnyá és költségkímélővé válik, és az új munkatársak mellett intenzív arculatépítésre is kiváló fórum a rendezvényen való megjelenés.

Kikkel találkozhat?
Pályakezdők, végzős hallgatók, diplomás, tapasztalt szakemberek számtalan szakterületről…
Gazdasági, pénzügyi, mérnöki, műszaki, informatikai szakemberek, idegen nyelveket beszélő fiatalok…
Aktív álláskeresők és képzések iránt is érdeklődő látogatók…

Az informatikai, mérnöki és pénzügyi terület szakemberei, hallgatói számára kínált különleges szakmai programok, előadások, versenyek az ősszel első ízben megrendezett Mérnök Napok tapasztalatai alapján várhatóan nagy közönséget vonzanak.

A fokozott érdeklődés és a visszatérő kiállítók nagy aránya miatt a standok 90%-a már elkelt. Ne maradjon le Ön sem a lehetőségről és mutassa be állásajánlatait, gyakornoki lehetőségeit, vállalatát a legaktívabb, legképzettebb diplomás álláskeresőknek!

Jelentkezési határidő kiállítóként: 2010. február 26.

Bővebb információ:
www.hvgallasborze.hu
[email protected]
06-1-787-5989