kapubanner for mobile

2010. november 18.

Egynapos szervezetfelállítás

Helyszín: Ramada Plaza Budapest

Szervező: CMS-PRO TRAINING, 06 30 9 326 798

SZERVEZETFELÁLLÍTÁS - Egy nap azoknak, akik a vállalat folyamatait és kapcsolatait egy merőben új módon szeretnék szemlélni

A. Bizonyos kérdésekre nem igazán kapott eddig (elég gyorsan) választ?
Tisztábban szeretné látni, hogyan lehet a vállalati kihívásokra hatékonyabban reagálni?
Nem tud pl. egy fontos ügyben dönteni, mert mindegyik megoldás valamilyen értelemben jónak tűnik?
Vagy van valamilyen más a céggel vagy karrierével kapcsolatos kérdése?

Talán már hallott a szervezetfelállításokról. Ez a módszer hasonlít a pszicho drámához, és mégis nagyon más. Mindenesetre amennyiben nyitott a nem mindennapi megközelítésekre, az amit idáig próbált, nem működött, vagy csak egyszerűen kíváncsi, jelentkezzen az egynapos összejövetelre!

A szervezetfelállítás által új fényben láthatja önmagát és vállalatát, hiszen olyan információkhoz juthat, melyekhez a tudatos nézőpontból nem volt hozzáférése. A felállítás új erőforrásokat adhat és a cég illetve az Ön jövőjét új nézőpontba helyezheti!

A szervezetfelállítást vezeti: Marek István 17 év tréneri tapasztalattal rendelkezik. Magyarországon az elsők között volt, akik kommunikációs tréningeket tartott. 2001-ben tanulta Prof. Dr. Mathias Varga von Kibednél
(www.syst-strukturaufstellungen.de) a szervezetfelállítások irányítását, mely a Hellinger által képviselt felállításokkal szemben nem csak családokon, hanem pl. egy vállalaton vagy bármely rendszeren belül kialakult kérdésekre is adhat választ. A Varga von Kibed féle szervezetfelállítás megoldásorientált.

B. Kétfajta részvételi lehetőség létezik:

1.Állító az a résztvevő, aki egy kérdést megfogalmaz, amelyre a segítők bevonásával megkeressük a választ. Ezt a lehetőséget azoknak javasoljuk, akik már ismerik a módszert, vagy enélkül is vállalják, hogy közvetlen módon tematizáljuk kérdését. A felállítás eredményessége attól (is) függ, mennyire fontos ill. égető a kérdés, mennyire komoly az állító elkötelezettsége és hajlandósága, hogy a megoldás érdekében tegyen valamit. A nap folyamán kb. 4-5 állító jelentkezését tudjuk elfogadni.

2.Segítő az a résztvevő, aki - amennyiben őt választja az állító - reprezentánsként az állító rendszerén belüli információkkal szolgál. Se nem fontos, hogy a segítő ismerje az állítót, se nem fontos, hogy ismerje a módszert!!! Felismerésekkel a nap végére ő is gazdagodhat, hiszen gyakran a felállított témához kapcsolódó gondolatok az ő életére, kérdéseire is vonatkoztathatóak.

Helyszín:
Ramada Plaza
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94

Időpont:
2010. november 18. (csütörtök)
9:00-17:00 (egy óra ebédszünet)

Résztvételi díj:
állítóknak 19.000,- Ft + ÁFA - Ön fizet, ha elégedett !
segítőknek 14.000,- Ft + ÁFA - Ön fizet, ha elégedett !

Részletek:
Ez a nap azoknak szól...
Jelentkezési lap