kapubanner for mobile

2010. szeptember 8. - 2010. december 7.
Hr mesterfokon - 3 alkalmas csomag

Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest Benczúr Utca 35.

Szervező: Fejes Melinda rendezvényasszisztens, http://www.rodin.hu/rendezveny/hr-mesterfokon-3-alkalmas-csomag

2010. szeptember 8. - Szuggesztív kommunikáció, avagy a HR PR-ja a szervezeten belül

* Mit üzenünk magunkról - és hogyan értik ezt mások? Hogyan alkalmazhatjuk a kommunikációs,tárgyalástechnikai és értékesítési tréningeken tanultakat annak érdekében, hogy saját szervezetünkön belül "adjuk el" a HR-t?

2010. szeptember 15. - A projektmenedzsment HR aspektusai

* A tréning központi eleme a projektek működtetésével kapcsolatos gyakorlati dilemmák elemzése és egyfajta HR-specifikus "best practice" kialakítása.

2010. október 5. - A szervezetben lappangó tudás menedzsmentje

* A tréningsorozat ezen alkalma sokkal inkább tudásmenedzsment-műhely. A tréner facilitátor, aki átvállalja a HR szervezetben betöltött funkcióját, feltárja a tudásalapú tartalékokat, integrálja a fellelt "tudásmorzsákat".

2010. november 9. - Interjútechnika mesterfokon

* A kiválasztásban dolgozók munkájuk során szükségszerűen kialakítják saját interjú-rutinjaikat. A tréning e technikák felülvizsgálatára, elemzésére, frissítésére, csiszolására irányul.

2010. november 24. - Működés - Együtt működés - Együttműködés

* A program a csoport fejlődési jellegzetességein és a csoportszerepek analízisén keresztül vezeti el a résztvevőt a Jól Működő Csoport (High Performing Team) jellegzetességeihez, lehetőséget kínálva az egyéni és/vagy a saját munkatársi csoport önreflektív elemzésére is.

2010. december 7. - Win-win generálás a szervezeten belül - a HR, mint mediátor

* A tréning célja, hogy a résztvevők rendszerezett képet kapjanak a konfliktusok kialakulásának mechanizmusairól, típusairól, majd a konfliktushelyzetek viselkedéses, emocionális és kognitív aspektusait elemezve képessé váljanak a konfliktushelyzetek felismerésére és analízisére, azok hatékony, mediációs szemléletű kezelésére is.


FONTOS! A rendelés során a megjegyzés rovatba feltétlen írja be, hogy mely három képzésre jelentkezik, illetve ki az egyes alkalmakon a résztvevő!
Akár a 3, akár a 6 alkalmas csomagot választja, jobban jár! Fontos: nem kell minden alkalmon ugyanannak részt vennie, dönthetnek úgy, hogy egy-egy tréningen más és más résztvevő jön cégüktől. Viszont kérjük a megjegyzésnél tűntesse fel, az egyes alkalmakon résztvevők nevét!

* 3 ALKALMAS CSOMAG: 20% KEDVEZMÉNNYEL 152 000 FT + ÁFA
* 6 ALKALMAS CSOMAG: 25% KEDVEZMÉNNYEL 292 500 FT + ÁFA

Teljes ár: 65.000 Ft + áfa/alkalom
http://www.rodin.hu/rendezveny/hr-mesterfokon-3-alkalmas-csomag