Megjelent: 4 éve

Forgalomlassításba kezdhetnek a BKV-nál

Ha a fővárosi közlekedési vállalat nem áll elő érdemi béremelési ajánlattal, akkor az Egységes Közlekedési Szakszervezet forgalomlassító akcióval kezdhet nyomásgyakorlásba, írja az Index.

images

A szakszervezet hónapok óta nem kapott választ 15+5 százalékos idei béremelési követelésére, amit megelégelt. Három év alatt 30%-os béremelést szándékoznak elérni, mert a BKV bérei már nem versenyképesek, a munkaerő pedig egyre inkább elhagyja a céget.

Amennyiben a cég és a tulajdonos nem nyitott a párbeszédre, akkor elkezdődhetnek a forgalomlassító akciók, amelyek előkészítését már meg is kezdték.

Index
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter