Megjelent: 4 éve

Forgalomlassításba kezdhetnek a BKV-nál

Ha a fővárosi közlekedési vállalat nem áll elő érdemi béremelési ajánlattal, akkor az Egységes Közlekedési Szakszervezet forgalomlassító akcióval kezdhet nyomásgyakorlásba, írja az Index.

images

A szakszervezet hónapok óta nem kapott választ 15+5 százalékos idei béremelési követelésére, amit megelégelt. Három év alatt 30%-os béremelést szándékoznak elérni, mert a BKV bérei már nem versenyképesek, a munkaerő pedig egyre inkább elhagyja a céget.

Amennyiben a cég és a tulajdonos nem nyitott a párbeszédre, akkor elkezdődhetnek a forgalomlassító akciók, amelyek előkészítését már meg is kezdték.

Index
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter