Megjelent: 3 éve

Forgalomlassításba kezdhetnek a BKV-nál

Ha a fővárosi közlekedési vállalat nem áll elő érdemi béremelési ajánlattal, akkor az Egységes Közlekedési Szakszervezet forgalomlassító akcióval kezdhet nyomásgyakorlásba, írja az Index.

images

A szakszervezet hónapok óta nem kapott választ 15+5 százalékos idei béremelési követelésére, amit megelégelt. Három év alatt 30%-os béremelést szándékoznak elérni, mert a BKV bérei már nem versenyképesek, a munkaerő pedig egyre inkább elhagyja a céget.

Amennyiben a cég és a tulajdonos nem nyitott a párbeszédre, akkor elkezdődhetnek a forgalomlassító akciók, amelyek előkészítését már meg is kezdték.

Index
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter