Megjelent: 9 éve

HR felhő - a toborzás új dimenziója

Több évtizedes tanácsadói múltunknak köszönhetően, pontosan tudjuk, hogy milyen problémákkal kell szembenézni a toborzási folyamatok során. Mi meguntuk a káoszt, és kifejlesztettünk egy rendszert, amely az összes problémájára megoldást nyújt.

Ha Ön HR-es, minden bizonnyal ismerős lesz az alábbi élethelyzet:

"Egy meghirdetett pozícióra befutott számtalan önéletrajz, legalább 3 különböző platformon.
Egy mappában gyűlnek, excel táblában próbálom rögzíteni őket, de ahány darab, annyi formátum.
Átnyálazásuk napokat vesz igénybe, majd ismét értékes napok telnek el, amíg utolérem a pályázókat és begyűjtöm a CV-ből hiányzó információkat, majd végre sikerül egyeztetnünk egy időpontot interjúra. Néhányukkal, mint utóbb kiderült, már egy másik kollégám találkozott néhány éve és alkalmatlannak találta a feladatra, így ismét felesleges köröket futottam...
Közben folyamatosan csörög a telefon a jelöltektől, nem értik, miért nem történik valami, miért nem kapnak visszajelzést. Nem vet túl jó fényt a cég PR-jára... Azt sem tudom hol áll a fejem..."


HR FELHŐ
Vigyen rendszert a toborzása!Hogy miről is van szó?A HR Felhő egy olyan webes alapokon nyugvó, toborzási-kiválasztási folyamatmenedzsment szoftver, amely teljes megoldást kínál az új munkatárs-keresési projektek hatékony és gyors végrehajtására. A rendszer az álláshirdetések feladásától kezdve, a jelentkezések értékelésén, az interjúk szervezésén és leigazolásán át a végső döntés meghozataláig támogatja Önt a munkában. Ezzel időt, energiát, pénzt tud spórolni!

Munkatársainknak napi átlag 2 órája szabadult fel a HR felhő használatával.

Ugye ez Önnek sem jönne rosszul?


Hogy pontosan miben is könnyíti meg munkanapjait?Nézzük, a legfontosabbakat

 • 1.: Saját, kereshető adatbázis építése
  Az első és legfontosabb előny, hogy a HR Felhő rendszerével Ön egy saját adatbázist tud építeni. Így bármikor eléri az önéletrajzokat, azokat rengeteg szempont alapján szűrni tudja, kereshetővé válnak a jelöltek pl. végzettség, nyelvtudás alapján. Egy új pozíciónál azonnal meg tudja nézni, van-e a kritériumoknak megfelelő jelölt, így lehet, nem is kell meghirdetni a pozíciót, azonnal be tudja tölteni a már bejelentkezett pályázókból.

 • 2.: Automatikus levelek és státuszok
  Az álláskeresők körében leggyakrabban sérelmezett pont, hogy nem kapnak visszajelzést a cégtől, nem tudják, mi történik a pályázatukkal, elutasításra került-e vagy még tart a kiválasztási folyamat. A rendszer segítségével egyetlen gombnyomással beállíthatjuk a pályázók státuszát, amiről automatikus levél kerül kiküldésre, amivel Ön szintén rengeteg időt tud megspórolni és az elégedetlen hangvételű telefonokat is kiküszöbölheti.

 • 3.: Pályázók előszűrése
  Ha túl sok a beérkezett önéletrajz, összeállítható bármilyen teszt, kérdőív, vagy felmérés, amely egyetlen gombnyomással a pályázóknak kiküldhető. Ezzel megszűrhetők a jelöltek, és például egy erős angol nyelvtudást igénylő pozíciónál egy angol nyelvű teszt után Ön eldöntheti, hogy csak a minimum 80% -ot elért pályázókkal megy tovább.

 • 4.: Könnyedén átadható munkamenetek
  A pályázók önéletrajzához egyéni megjegyzések fűzhetők, melyeket minden kolléga láthat, így minden munkamenetet könnyen át lehet adni, munkatársunk pontosan látja, mik történtek eddig a jelölttel: mikor volt interjún, milyen pozíciókat pályázott, mi a státusz, vagy épp miért került elutasításra.

 • 5.: Beépített naptár modul
  A HR felhő minden feladatot képes ellátni, amivel Ön találkozóit, tárgyalásait ütemezheti és nyilvántarthatja, melyekre az érintetteket egyetlen gombnyomással meg is tudja hívni. Naptárba rendezhető az össze interjú, kezelhetők a különböző kapcsolattartók adatai és több szintű hozzáférés állítható be a kollégák között, így mindenki csak a számára releváns információkat és jelöleteket látja.

  Összességében tehát elmondható, hogy toborzási-kiválasztási folyamatai leegyszerűsödnek, lerövidülnek, átláthatóvá és nyomon követhetővé válnak.
  A HR Felhő nem igényel informatikai reformokat a cégnél, nincs szükség komoly IT kapacitásra bevezetéséra és lényegesen kevesebbe kerül, mintha egy saját rendszert kezdenének el kiépíteni. A HR Felhőt céges arculatához szabjuk és a bevezetjük Önöknél.

  A fentiek természetes csak rövid, lényegre törő összefoglalása a HR felhő számtalan előnyének.
  Ha Ön is szeretne a végeláthatatlan adminisztráció és a káoszban való eligazodás helyett fontosabb dolgokra koncentrálni, kollégánk egy személyes találkozóval egybekötött prezentációval minden részletet bemutat Önnek!

  A további részletekért forduljon hozzánk bizalommal!

  www.hrfelho.hu
  Losonci Kornél
  HR Felhő értékesítési igazgató
  1119 Petzvál József u. 44.
  +3630 552-4436
  +361 3710972

  • 2023.06.27IFRS Halasztott adó képzés Élő, interaktív, online képzés a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Fő cél: - a halasztott adó fogalmának megismertetése: mitől halasztott? - a halasztott adó elszámolásának célja és jelentősége - a számítás esetei és gyakorlati példákon keresztüli bemutatása. Részletek Jegyek
  • 2023.09.01I Land gamifikált készségfejlesztés Gamifikált készségfejlesztő e-learning programunk játszva tanít: 30 napon keresztül, napi 20-30 percben egy izgalmas virtuális küldetésen vezetjük végig a résztvevőket. Részletek Jegyek
  • 2023.10.10MŰEGYETEMI ÁLLÁSBÖRZE 150+ KIÁLLÍTÓ, TÖBB SZÁZ ÁLLÁS ÉS SZAKMAI GYAKORLAT VÁR! Kiállítóink hallgatókat, frissdiplomásokat és tapasztalt munkavállalókat is várnak állásajánlataikkal. Részletek Jegyek
  További cikkek
  Nemzetközi munkaerőtoborzás: szakértői útmutatók a legjobb nációk megtalálásához

  Magyarországon folyamatosan növekvő igény figyelhető meg a külföldi munkavállalók iránt, akik a hazánkba érkező beruházások hatására váltak... Teljes cikk

  A sztrájk sem kizárt a győri autóipari beszállítónál

  A szakszervezet bízik benne, hogy sikerül békés úton rendezni a béreket, de nem riadnak vissza a nyomásgyakorlástól sem. Teljes cikk

  Nyakunkon a nyári szezon, ne érje Önt se váratlanul - készüljön alternatív foglalkoztatási formával

  Közeledik a nyári dömping, melynek kapcsán a munkaerőhiány újra kardinális kérdéssé válhat sok cég életében. Általában mindenki megbízható... Teljes cikk