Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Ingyenes képzés a kistérségek felzárkóztatására

Térítésmentes képzést indít a Perfekt Zrt. az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával a nyolc leghátrányosabb helyzetű dél-dunántúli kistérség felzárkóztatására - közölte a felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozás az MTI-vel.

images

images

A projekt a Szociális és Munkaügyi Minisztériumtól, valamint a Munkaerőpiaci Alapból származó források felhasználásával a "Nem mondunk le senkiről" Új Magyarország Felzárkóztatási Program keretein belül zajlik.

A képzésben résztvevők ismereteket szereznek a pályázatkészítéssel kapcsolatos általános ismeretekről, a pályázati forrásokról, képesek lesznek pályázatok benyújtására és a projektek megvalósítására alkalmas konzorciumok megszervezésére, működtetésére.

A 2007. végén indult felzárkóztatási program célterülete a 33 leginkább elmaradott helyzetben lévő kistérség, ahol humánerőforrás-fejlesztés, térségi gazdaságfejlesztés, valamint környezeti- és infrastruktúrafejlesztés megvalósítása a cél.

A 33 kistérségből az érintett nyolc dél-dunántúliban (sásdi, sellyei, szigetvári, barcsi, csurgói, lengyeltóti, kadarkúti, tamási) a Perfekt Zrt. indított térítésmentes képzéseket, melynek célja, hogy e területek kulcsszereplőinek felkészítésével hatékony módon tudják elősegíteni a térségek felzárkózását. A programra a Kistérségi Fejlesztési Bizottságok, a térségben működő kis- és középvállalkozások, valamint az intézmények és civil szervezetek vezetőit várják.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter