Lemond az AOL technológiai igazgatója "/>
Megjelent: 14 éve

Lemond az AOL technológiai igazgatója

Lemond a keresőóriás, az AOL technológiai igazgatója, Maureen Govern, illetve további két alkalmazottól válik meg a cég. Nemrég számtalan kritika érte a vállalatot a kirúgott több ezer dolgozó miatt.

Ismeretlen forrás szerint (az illető nem kívánja feltárni azonosságát) az internetre feltöltött adatokért felelős kutatót és a kutató felettesét - aki a Governnek számolt be - elbocsátották. Az AOL elnök-vezérigazgatója, Jon Miller e-mailben tájékoztatta a cég alkalmazottait: Govern azonnal elhagyja a vállalatot.

A múlt hónapban a kutatók olyan adatokat tettek elérhetővé az AOL keresőjén keresztül, melyek titkosak voltak. Később megszüntették ezt a biztonsági rést és bocsánatot kértek, azonban a közvélemény élesen bírálta a vállalatot - írja a silicon.com.

A korábbi technológiai igazgató veszi át Govern helyét

Ideiglenesen John McKinley veszi át Govern helyét. McKinley jelenleg az AOL Digital Services elnöke, azonban 2003 és 2005 között a vállalat technológiai igazgatója volt.

Miller egy másik levélben arról tájékoztatta a dolgozókat, hogy a vállat új módszereket dolgoz ki a titkosításra és figyelemmel kísérik a jövőben keresett adatok forgalmát. A vállalat ezen kívül fontolóra veszi, hogy megszigorítja az elérhető adatokat, beleértve a kereshetőeket és a nem nyilvánosakat is.

Menedzsment Fórum

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik a Fővárosi Állatkert főigazgatója

A Fővárosi Közgyűlés február 26-án dönt a megbízott főigazgató személyéről Teljes cikk

A Codecool marketingigazgatója a PROGmasters vezetője lett

Februártól társ-ügyvezetőként felel a junior szoftverfejlesztők és tesztelők képzésével foglalkozó PROGmasters irányításáért Bonyhádi... Teljes cikk

Lemondott az IBM vezérigazgatója

Ginni Rometty áprilisig még marad a vezérigazgatói székben, aztán az év végén nyugdíjba vonul. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek