Megjelent: 10 éve

Lúgot ivott a kismama, távozott a főorvos

Megszűnik az Állami Egészségügyi Központ szülészetét vezető főorvos osztályvezetői megbízatása, a fenntartó Honvédelmi Minisztérium (HM) pedig folytatja a tárgyalásokat azzal a kismamával, akivel tévedésből lúgot itattak februárban - derül ki a Magyar Rádió riportjából.

Keményné Makai Boglárka február óta nem tud enni, mert súlyosan károsodott a nyelőcsöve, amikor savlekötő helyett lúgot itattak vele császármetszés előtt az Állami Egészségügyi Központban.

A kórház elismerte, hogy van jogalapja a kártérítésre, ezért a kismama nem indított műhibapert, ehelyett ügyvédjével közösen elküldött a kórháznak egy javaslatot arról, mekkora összegű kártérítést kér.

Az intézmény egyelőre elzárkózik a fizetéstől arra hivatkozva, hogy még nincs vége a gyógykezelésnek, mert az asszonyon újabb korrekciós műtétet hajtanak végre.

Magyar Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter