Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Megválasztották az új német McKinsey vezért

Németország egyik legnagyobb tanácsadó cégét a McKinsey-t 2007 elejétől új vezető fogja irányítani. A 44 éves bankár foglalkozású új vezető a szeptemberben visszavonult vezérigazgatót váltja - derült ki a cégvezetőség nyilvánosságra hozott döntése nyomán.

Frank Mattern lesz a német McKinsey vezér 2007 elejétől - adta hírül a cég értesítését az egyik neves német gazdasági napilap.

Mattern 44 éves szakember, MBA képzettségét a Pennsylvania-i egyetemen szerezte meg. Munkáját 1990-ben kezdte meg a McKinsey-nél, ahol már 16 éve dolgozik. Legutóbbi státuszában a frankfurti iroda igazgatója volt.

Mattern a szeptemberben, 53 évesen visszavonult Jürgen Kluge státuszát viszi tovább 2007 elejétől és legfőbb feladata a cég nemzetközi koncepciójának továbbfejlesztése lesz.

Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Távozik posztjáról az Index vezérigazgatója

Távozik Andacs Botond az Index vezérigazgatói posztjáról július 15-i hatállyal, helyét Pusztay András veszi át, aki korábban már évekig vezette az... Teljes cikk

Új ügyvezető igazgató a Mercedes-Benz Hungária Kft. élén

Hétfőtől Reinhard Münster a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója - adta hírül az MTI. Teljes cikk

Új ügyvezető igazgató a Budget Magyarország élén

Türker Gürtekint nevezték ki a Budget Magyarország új ügyvezető igazgatójának, aki július 1-től tölti be pozícióját és irányítja a cég... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek