Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Miniszteri biztost kapott az iskolák informatikai fejlesztése

Szabó Balázst bízta meg az emberi erőforrások minisztere a köznevelési intézmények informatikai fejlesztésével - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán.

A nap folyamán a hvg.hu arról írt, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) miniszteri biztost kap, akinek a fejlesztési javaslatok kidolgozása lesz a feladata. A hírportál azt közölte, Szabó Balázs, a Magyar Közút Zrt. 2009 és 2011 közötti informatikai igazgatója lehet a miniszteri biztos.

A közlemény szerint a miniszteri biztos Balog Zoltán kezdeményezésére dolgozza ki a köznevelési intézmények informatikai rendszerével kapcsolatos fejlesztési javaslatokat és tekinti át a jelenlegi rendszer működését.

A biztosnak, aki szeptembertől 15-től látja el feladatát, javaslatát december 14-ig kell összeállítania. A miniszteri biztos a Kliken belül végzi munkáját - írták.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter