Megjelent: 3 éve

Munkahelyén gyilkolt egy volt alkalmazott Orlandóban

Öt embert lelőtt, mielőtt maga ellen fordította a fegyverét egy férfi a floridai Orlandóban. Áprilisban bocsátották el a negyvenöt éves férfit a lakóautókhoz napellenzőket készítő cégtől, írja a Telegraph.

A férfi pisztollyal és késsel egyaránt fel volt fegyverkezve, amikor behatolt korábbi munkahelyére hétfőn reggel. Négyen a helyszínen meghaltak, egy ember pedig a kórházban veszítette életét, közölte a helyi seriff.

A férfinek korábban is volt már összeütközése a rendőrséggel, így közölték, hogy nem terrorakció volt a lövöldözés, hanem korábbi alkalmazottja volt a Fiamma nevű cégnek.

Telegraph
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter