Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Selmeczi: A Fidesz nem fogad el foglalkoztatási tanácsokat a bukott baloldaltól

A Fidesz nem fogad el foglalkoztatási tanácsokat a bukott baloldaltól - reagált Selmeczi Gabriella a szocialista Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

images

Az MSZP-s országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a kormány elüldözte a fiatalokat az országból egyebek mellett azzal, hogy nem teremtett nekik munkalehetőséget.

A Fidesz szóvivője reagálásában hangsúlyozta: a szocialisták kormányzása alatt 2002 és 2010 között megduplázódott a munkanélküliek száma. A szakképzést leépítették, az egészségügy területét hatezren hagyták el 2010 előtt.

Mint elmondta: a kormányváltás óta nő a foglalkoztatottság és a fizetések vásárlóereje is. Folytatódik egy 60 százalékos béremelési program az egészségügyben - tette hozzá.

Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a hiányszakmák ösztönzésére ösztöndíjak működnek, a szakképzést pedig a munkaerőpiac kívánalmainak megfelelően alakították át. A jövőben így sokkal értékesebbek lesznek a diplomák és a szakképzettségek is.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter