Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Simon Lászlót nevezték ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójának

Simon Lászlót nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójának Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter Galambos Dénes kormánymegbízott javaslatára - közölte a kormányhivatal kommunikációs vezetője kedden.

Csathó Barna tájékoztatása szerint a kinevezés július 15-i hatállyal lépett életbe és határozatlan időre szól.

Simon László ezt megelőzően a kormányhivatal igazgatójaként dolgozott, a korábbi években pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, megyei rendőrfőkapitány volt. Összesen több mint huszonöt éve dolgozik a közszférában.

Azért kellett új főigazgatót kinevezni a Fejér Megyei Kormányhivatalban, mert Paróczai Csaba Zoltánt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) egyik alelnökévé nevezték ki július 1-től. Paróczai Csaba Zoltán április 15. óta volt a kormányhivatal főigazgatója, előtte a tisztséget Balogh Ibolya töltötte be. Utóbbi szolgálati jogviszonyát Navracsics Tibor felmentéssel szüntette meg március 20-án, azzal az indokkal, hogy megrendült a bizalmi viszony a főigazgató és Dorkota Lajos akkori kormánymegbízott között.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter