Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Új emberi erőforrások igazgató a Danubius Hotels Group központjában

2017. július 17-től Dévényi Flóra Kornélia tölti be a Danubius Hotels Group emberi erőforrások igazgatói pozícióját - derül ki a cég sajtóközleményéből.

Flóra több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a humán erőforrás menedzsment területén. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett angol és történelem szakos tanári képesítését a Pannon Egyetem angol nyelv és irodalom szakos diplomájával egészítette ki, majd elvégezte a Szent István Egyetem emberi erőforrás menedzsment képzését is.

HR generalistaként az építőipari technológiák fejlesztésével foglalkozó, két alkalommal is „Legjobb munkahely” díjjal jutalmazott HILTI multinacionális cég hazai leányvállalatában 8 éven keresztül felelt a HR stratégiák kidolgozásáért, a sikeres toborzási folyamatokért, a havi bérszámfejtésért, és a vállalati kommunikáció fejlesztéséért.

2014-től a Duna Medical Center magánklinika és -kórház HR vezetői pozícióját töltötte be. Feladatai közé tartozott a vállalat szervezeti egységeinek kialakítása az alapoktól, majd valamennyi HR tevékenység felügyelete, és a 2018-ban nyíló új kórházi részleg leendő munkatársainak toborzása.
Follow hrportal_hu on Twitter