Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 4 éve

Új pénzügyi vezető a Budapest Banknál

Január közepétől hazai pénzügyi szektorban 20 éves tapasztalattal rendelkező Deák Katalin látja el a Budapest Bank pénzügyi vezetői pozícióját - tájékoztatta a cég portálunkat.

A közleményben azt írják, Deák Katalin 2010 és 2014 között a Credigen Bank vezérigazgatói pozícióját töltötte be, ahol pályafutását 2001-ben főkönyvelőként kezdte, majd 2004-től pénzügyi igazgatóként dolgozott. 1999 és 2001 között az MKB Értékpapír és Befektetési Rt. pénzügyi vezetője volt, és a cég pénzügyi és back office területéért felelt. 1996-tól 1999-ig a Hypo Securities Hungaria Rt. főkönyvelőjeként a számviteli és pénzügyi szervezet felépítése, működtetése volt a feladata. A szakember a PWC-nél kezdte pályafutását, ahol auditorként számviteli és adózási területen szerzett tapasztalatot.

Katalin a Pénzügyi és Számviteli Főiskola számvitel szakán szerzett közgazdász diplomát. Angolul és németül beszél.

Urs Eichenberg, a Budapest Bank korábbi pénzügyi vezetője 2015. július 1-jén távozott, amikor az akkori anyavállalatnál, a GE-nél új megbízást kapott. A munkaerő-piaci keresés és kiválasztás időszakában, 2015 második félévében Szegedi Gabriella látta el ezt a munkakört megbízott pénzügyi vezetőként - áll a sajtóanyagban.
Follow hrportal_hu on Twitter