Megjelent: 9 éve

Új vezető a Budapest Lízing élén

A közgazdász végzettségű Toldi Balázs széles körű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi lízing területén. A pénzügyi szektor számos területén töltött be különböző vezetői illetve tanácsadói pozíciókat, többek között a K&H Lízingcsoportnál, az Erste Leasingben és a Provident Financial-nél. 2008-ban az ING Jármű és Eszközlízing Zrt-t (korábban Citigroup Leasing Zrt.) vezérigazgatójaként dolgozott. A Budapest Bankhoz való csatlakozását megelőzően a szakember kereskedelmi vezetői pozíciót töltött be a LeasePlan Hungária Zrt-nél.

Toldi Balázs az elkövetkező egy-két évben a lízingpiac növekedésének megindulását várja, elsősorban az európai exportpiacok fejlődése, másrészt a gazdasági operatív programok hatása miatt, amelyeknek az idei évben a pénzügyi lízing is része lesz.

A Budapest Lízing Zrt. és Eszközfinanszírozó Kft. vállalati ügyfelei számára nyújt operatív vagy pénzügyi lízingszolgáltatást termelő-berendezések, gépek, haszongépjárművek hosszú távú, tőkekímélő beszerzésére. Toldi Balázs feladata ezen cégek operatív és szakmai irányítása, a kitűzött célok elérése, és az új üzleti lehetőségek felkutatása lesz. A szakember kinevezése a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) jóváhagyását követően válik hivatalossá.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter