Megjelent: 12 éve

Üzletfejlesztési diploma, a való világhoz igazítva

2008. szeptemberében végre elindul Magyarország első, diplomát adó képzése, amely üzletfejlesztéssel (business development), üzleti innovációval, az innováció üzleti célú hasznosításával foglalkozik.

images

images

Egyre nő az üzletfejlesztési pozíciók száma a világban és Magyarországon is. Számos szektorban megfigyelhető ez a fejlődés, mivel a vállalkozók az üzletfejlesztők révén biztosítják a cégük helytállását a versenyben. Innen, a versenyszektor felől olyan erős a nyomás, hogy business developerek már megjelentek a korábban nem profitorientált területeken is - lásd az ITDH példáját.

Mostanáig hiába volt óriási az igény az üzletfejlesztőkre a legnagyobb cégektől a legkisebbekig, nem volt olyan képzés, amelyik kifejezetten az ő feladataikat támogatta volna.

Diploma - gyakorlati használhatósággal

A gazdasági felsőoktatás 2008. szeptemberében végre elindítja az üzletfejlesztők oktatását. Mivel az üzleti innovációnak eddig nem volt szakirodalma, ezért a való világ igényeiből indult ki az elemzés: fél év „hirdetési termése” mutatta meg, melyek azok a feladatok, amelyeket el kell látni és melyek azok a készségek, tulajdonságok, amelyekkel egy üzleti innovátornak rendelkeznie kell. Ezek alapján állt össze a gyakorlatorientált tanmenet, amelynek a végén az újabb diploma elnyerhető lesz.

Biztosítsa helyét már most!

2008. májusában a képzés bemutatására nyílt napot szervez az oktatást elindító felsőoktatási intézmény. Ekkor kerül bemutatásra a képzés, prezentáció keretében és ekkor nyílik lehetőség kérdések feltevésére személyesen is. A látogatók írásos tájékoztató anyagot vehetnek magukhoz, amelyben teljes információt találnak majd a képzésről.

Üzletfejlesztési képzés érdeklődés és jelentkezés nyílt napra: www.uzletfejlesztes.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter