Megjelent: 10 éve

Váltás a Raiffeisen Bank vezetésében

Martin Melkowitschot nevezték ki a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettesévé, az új vezető a nyugdíjba vonuló Verő Péter utódjaként 2010. szeptemberétől felel a bank informatikai és operációs területeiért - közölte a bank az MTI-vel kedden.

Martin Melkowitsch 1995-ben szerzett mérnöki diplomát a Bécsi Műszaki Egyetemen, ezt követően az egyesült államokbeli IMADEC Business School of Hayward-on folytatott Executive MBA tanulmányokat, 2003-ban szerzett MBA végzettséget a California State University-n.

Martin Melkowitsch két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az információtechnológiai iparágban, ezen belül több mint tíz éve dolgozik bankok és pénzügyi szolgáltatók informatikai infrastruktúra területén. A Raiffeisen Bankhoz történő kinevezése előtt a Volksbank Magyarország igazgatótanácsi tagjaként három évig volt a bank operációs vezetője volt. Ezt megelőzően, 1999-től az amerikai GE Global Consumer Finance hálózatába tartozó GE Money európai központjában dolgozott különböző beosztásokban, 2005-től infrastruktúráért felelős vezetőként. Pályafutásának első évtizedében a gyógyszer-, a technológiai, valamint a tanácsadói iparágban szerzett tapasztalatokat.

Német anyanyelvén kívül angolul és spanyolul beszél.

MTI/Népszava Online
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter