Megjelent: 6 éve

Hogyan segítsünk, ha a gyerek nem talál állást?

images

Az egyik fontos dolog, hogy a fiatal ne veszítsen aktivitásából a munkakeresés terén. A szülő elirányíthatja a megfelelő szervekhez, így a munkaügyi központhoz, fejvadász és közvetítő cégekhez, amelyek segíthetik az állást találni.

A jó önéletrajz nagyon fontos, akkor is, ha fiatal pályakezdőről van szó. Ugyanígy az első benyomás, a megjelenés is. Ennek a fontosságát nem árt tudatosítani.

Persze az érzelmi és anyagi támogatás szintén kulcskérdés. Nézzék meg, esetleg milyen vállalkozásba lehetne kezdeni, ha ehhez kedvet érez a gyerek, illetve fontos, hogy legyen elfoglaltsága, ne csak a levegőben lógjon az álláskeresés időszaka alatt.

KamaszPanasz
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter