Megjelent: 2 éve

Modern karnevál

Véget ért a karácsony, újult erővel nekivágtunk az új esztendőnek. Nemsokára egy újabb izgalmakat rejtő időszak követezik az életünkben. A télbúcsúztató rendezvények sora, kisebbeknek a farsangi ünnepségek, nagyobbaknak a karneválok és a bálok ideje következik.

Jelmezek tervezése

Érdemes a ruhák, jelmezek tervezéséhez időben hozzákezdeni. Az elméleti terveknek mielőbb, mert sok esetben a téma ötlete születik meg a legnehezebben. Kivitelezés tekintetében javasolt a „do it yourself”, azaz csináld meg magadnak filozófiát követnünk. Részben ezek a megoldások minden esetben sokkal egyedibb, mutatósabb kivitelek lesznek. Másrészt az elkészítési költségük is sokkal alacsonyabb, mint a boltban megvásárolható, tucatszámra legyártott viseleteké.

Világító megoldások

Ahogy a világítások is reneszánszukat élik, úgy a jelmezek tekintetében is hódít az újszerűség. Ezt a legegyszerűbben és a leglátványosabban a LED világítások használatával érhetjük el. Kiváló ötlet az is, ha a ruha anyagához rögzítünk világítást. Ezzel a megoldással a ruha legfontosabb, figyelemre méltó részeinek megjelenését tovább fokozhatjuk. De ötletes megoldás ruhánkhoz, jelmezünkhöz témában passzoló világítótestet választani kiegészítőként.

Fiús megjelenés

Az urak és fiúk esetében kicsit nehezebb dolgunk van. Akár egy hétköznapi öltöny megjelenését is nagyon feldobja egy LED-es nyakkendő. Bár a merészebbek akár egy komplett karaktert is magukra ölthetnek akár a Csillagok Háborúja szereplői közül. De belebújhatnak bármelyik szuperhős bőrébe is. Ezek az egyedi jelmez megoldások azért is jók, mert nem mennek ki a divatból. A jelmezek akár az év végén, Halloween alkalmával is viselhetőek lesznek más sminkkel vagy aprócska változtatásokkal. A lehetőségek száma szinte végtelen, csak győzd végignézni, és kiválasztani a hozzád legközelebb álló mintavilágot.

Lányos stílus

A gyengébb nem tekintetében ruházkodás szempontjából mindig könnyebb helyzetben voltunk. A karneváli, farsangi időszakban sincs ez másképp. Párját ritkító egyszerű megoldás, kis- és nagylányok egyaránt imádni fogják a szoknyák fodrain elhelyezett LED világítást. Bekapcsolva gyönyörű színekben pompázik. Univerzális, hiszen a télbúcsúztató időszak után is viselhető. Fellépések, rendezvények, bulik alkalmával is ötletes és egyedi szemkápráztató viselet lesz. Az angyal vagy hercegnő kosztümökhöz is kiváló megoldás egy egyszerűbb, letisztultabb színvilággal való fokozás.

A LED-es megoldások mindegyike használható ruhákhoz, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a LED világítások nem moshatóak. Így fixen csak olyan helyre rögzítsük, amelyet nem kell mosni. Javasolt rögzítésükhöz a féltartós megoldásokat előnyben részesíteni. Így használat után a LED sort átmenetileg el tudjuk távolítani, majd az a mosás és száradás után visszakerülhet az eredeti helyére.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter