kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Modern karnevál

Véget ért a karácsony, újult erővel nekivágtunk az új esztendőnek. Nemsokára egy újabb izgalmakat rejtő időszak követezik az életünkben. A télbúcsúztató rendezvények sora, kisebbeknek a farsangi ünnepségek, nagyobbaknak a karneválok és a bálok ideje következik.

Jelmezek tervezése

Érdemes a ruhák, jelmezek tervezéséhez időben hozzákezdeni. Az elméleti terveknek mielőbb, mert sok esetben a téma ötlete születik meg a legnehezebben. Kivitelezés tekintetében javasolt a „do it yourself”, azaz csináld meg magadnak filozófiát követnünk. Részben ezek a megoldások minden esetben sokkal egyedibb, mutatósabb kivitelek lesznek. Másrészt az elkészítési költségük is sokkal alacsonyabb, mint a boltban megvásárolható, tucatszámra legyártott viseleteké.

Világító megoldásokAhogy a világítások is reneszánszukat élik, úgy a jelmezek tekintetében is hódít az újszerűség. Ezt a legegyszerűbben és a leglátványosabban a LED világítások használatával érhetjük el. Kiváló ötlet az is, ha a ruha anyagához rögzítünk világítást. Ezzel a megoldással a ruha legfontosabb, figyelemre méltó részeinek megjelenését tovább fokozhatjuk. De ötletes megoldás ruhánkhoz, jelmezünkhöz témában passzoló világítótestet választani kiegészítőként.

Fiús megjelenésAz urak és fiúk esetében kicsit nehezebb dolgunk van. Akár egy hétköznapi öltöny megjelenését is nagyon feldobja egy LED-es nyakkendő. Bár a merészebbek akár egy komplett karaktert is magukra ölthetnek akár a Csillagok Háborúja szereplői közül. De belebújhatnak bármelyik szuperhős bőrébe is. Ezek az egyedi jelmez megoldások azért is jók, mert nem mennek ki a divatból. A jelmezek akár az év végén, Halloween alkalmával is viselhetőek lesznek más sminkkel vagy aprócska változtatásokkal. A lehetőségek száma szinte végtelen, csak győzd végignézni, és kiválasztani a hozzád legközelebb álló mintavilágot.

Lányos stílusA gyengébb nem tekintetében ruházkodás szempontjából mindig könnyebb helyzetben voltunk. A karneváli, farsangi időszakban sincs ez másképp. Párját ritkító egyszerű megoldás, kis- és nagylányok egyaránt imádni fogják a szoknyák fodrain elhelyezett LED világítást. Bekapcsolva gyönyörű színekben pompázik. Univerzális, hiszen a télbúcsúztató időszak után is viselhető. Fellépések, rendezvények, bulik alkalmával is ötletes és egyedi szemkápráztató viselet lesz. Az angyal vagy hercegnő kosztümökhöz is kiváló megoldás egy egyszerűbb, letisztultabb színvilággal való fokozás.

A LED-es megoldások mindegyike használható ruhákhoz, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

Fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy a LED világítások nem moshatóak. Így fixen csak olyan helyre rögzítsük, amelyet nem kell mosni. Javasolt rögzítésükhöz a féltartós megoldásokat előnyben részesíteni. Így használat után a LED sort átmenetileg el tudjuk távolítani, majd az a mosás és száradás után visszakerülhet az eredeti helyére.
  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek