A Ford autócsodái vajon meddig bírják alkatrész csere nélkül?

A Ford autógyár mára már az egyik legjelentősebb autóipari szereplővé vált. Ezt még maga Henry Ford sem gondolta volna, amikor 1903-ban, minimális tőkével megalapította a Ford Motor Company-t. A kezdetekben az autók egy átalakított vagongyárban készültek, mindössze 10 alkalmazottal. Ennek ellenére már az első 15 hónapban 1700 gépkocsit tudtak elkészíteni az ügyes munkavállalók. tovább..

  Nem ismeri a hívószámot? Az online tudakozók ebben is segítenek!

  Az egyik legidegesítőbb dolog, ha valaki ismeretlen számmal hív bennünket olyan időpontban, amikor nem vagyunk elérhetőek, majd visszahívásra nem reagál. Mi meg azon aggódunk, hogy vajon milyen fontos információról maradtunk le. Vajon valami üzleti partner hívott vagy egy ismerősünk került bajba esetleg megint csak egy marketinges hívott alkalmatlan időpontban? tovább..

   Ilyen kölcsönökkel csábították a bankok a szülőket az iskolakezdéskor

   Az ősz érkeztével lőttek a nyári pihenőnek, a balatoni fürdőzéseknek és a kényelmes helyi tömegközlekedésnek is, amint elindul a tanév, mégis sokan lélegeznek fel, hogy egy kicsit nyugodtabbak lesznek a hétköznapok, ha a gyerek újra leköti magát az iskolai feladataival. tovább..

   Ez érdekli legjobban a magyar munkavállalót

   Mennyi bér jár a fizetett ünnepnapokra? Mennyi a felmondási idő? Kaphatok-e utazási kedvezményt? Utál a kollégám - elkészült oldalunk toplistája szakértőinknek leggyakrabban feltett, és az egyedi eseteken túl a mások számára is legérdekesebb, leghasznosabb kérdésekből és válaszokból. tovább..

    Volt, hogy lenyúlták a kollégák az ebédjét?

    A munkavállalók közel harmadát érinti a probléma - egy brit felmérés szerint -, hogy hiába viszi be magának, valaki mégis lenyúlja vagy megdézsmálja az ebédjét, italát stb., amit a munkahelyi közös térben tárol. Persze erre különböző frappáns formában válaszolnak a sértettek. A Telegraph gyűjtött össze erre példákat. tovább..

     Sokszoros túljelentkezés - űrhajósnak

     Soha ennyien még nem jelentkeztek a NASA-hoz, mint idén. Összesen 18300-an adták be jelentkezésüket, de mindössze 12-en pályáztak sikerrel az Egyesült Államok országos repülésügyi és űrhajózási hivatalába, írja a Portfolio. tovább..

      Túl sok a munka, kevés a szex

      A túl sok munka elveszi az emberek kedvét a szexuális élettől, csökkenti a libidót. Vagy egyszerűen nem jut idő a szexre, derül ki a Le Figaro női mellékletének összeállításából, amit a hvg.hu osztott meg. tovább..

       A szakmai sikerekhez a szabadság is elengedhetetlen

       Az amerikai munkavállalók sokkal kevesebb szabadságot vesznek ki, mint a huszadik század második felében. 2016-ban mindössze átlagosan 16,8 szabadnapot vettek ki. A Project: Time Off kezdeményezés célja, hogy felhívja a dolgozók figyelmét a pihenés, kikapcsolódás fontosságára, írja a Portfolio. tovább..

        Új státuszszimbólum lett, hogy ki dolgozik többet?

        Manapság nem a pénzszórással, hanem a produktivitással lehet kitűnni az elitből? Régebben a hatalmat egy drága öltöny vagy autó is kifejezhette, ahol nem a funkció, hanem az adott tárgy ára jelezte a viselő vagy tulaj státuszát. Persze ma is gazdagságot és gyakran hatalmat jelez egy jacht vagy egy saját sziget, de az új elit azzal is igyekszik kitűnni, hogy mennyit képes termelni, írja a Guardian. tovább..

         További cikkek
         Chipet ültet a munkavállalókba egy svéd cég

         Egy svéd startupnál a rutin része, hogy az alkalmazott hüvelyk és a mutatóujja közé apró tűszúrással egy mikrochipet ültetnek be. A dolog nem... Teljes cikk

         Kötelezhetik a női alkalmazottakat a magassarkú viselésére

         Az Egyesült Királyságban kampány indult a szexista munkahelyi öltözködési előírások ellen. A kormány azonban elutasította a kezdeményezést, így... Teljes cikk

         Postán dolgozik a magyar szumóbirkózó

         A szumóbirkózással foglalkozó postai ügyintéző indulási jogot szerzett a nem olimpiai sportágak nyári világjátékán, amelyet július 20-30.... Teljes cikk

         Vezérigazgatónak születtél?

         A karrierre is hatással van, hogy valaki első-, másodszülött vagy hányadikként látta meg a napvilágot a családban. Ez abból a szempontból talán... Teljes cikk

         Folytatnád a karriered a királynő függönyei között?

         Mi lenne, ha következő állásajánlat a Buckingham Palotába vinne? A királyi család olyan jelöltet keres, aki a királynő függönyeiért, párnáiért... Teljes cikk