Dzsudzsák Balázs mondta

"Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele, hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában. Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozni. Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland élvonal, de sajnos ez sem jött össze." tovább..

  Karácsony Zoltán újságíró mondta

  "A cégbe, termékbe, szolgáltatásba, a vezetőbe vetett hit nélkül nem lehet magunkból a maximumot kihozni. Aki nem büszke arra a cégre, amelynél dolgozik, ő már csak a túlélésre játszik, a belsőleg felmondottak táborát erősíti. Ha a hitetlenség általánossá válik, akár a vezetés körében, az képes egy teljes szervezetet megbénítani." tovább..

   Tokár Péter, a Tesk csoport ügyvezetője mondta

   Ha nincs elismerés, akkor úgy érzik a munkavállalók, hogy értéktelenek vagy nem a helyükön értékelik őket. Ez felmondásokat eredményezhet. Ennek megoldása vezetői feladat. A vezetőnek pontosan látnia kell, ki mivel járult hozzá a közös munkához. Ennek hiányában a vezető alkalmatlan pozíciójára. tovább..

    Hosszú Katinka mondta

    "Hétfőtől indul a kőkemény munka, nem akarok teljesen új utat járni, de megpróbálunk egy nagyon jó egyensúlyt találni a terhelés és a regeneráció között." tovább..

     Robert Redford mondta

     "Soha ne mondd, hogy soha, de végül is úgy döntöttem, a színészkedés nekem ennyi volt, és elindulok a nyugdíj felé, mivel már 21 éves korom óta ezt csinálom." tovább..

      Dúró Dóra mondta

      "Nagyon nehéz napjaim vannak most. Ezért az is felmerült bennem - egész komolyan -, hogy az egész közéleti pályafutásomat, szerepvállalásomat befejezem" tovább..

       Kövér László mondta

       "A jó szakmunka, szaktudás felértékelődik a gazdaságban, ugyanakkor a történelmi örökségből adódó, Európa keleti és nyugati fele közötti bérszínvonalbeli különbségeket az elmúlt két kormányzati ciklusban csak mérsékelni lehetett, megszüntetni nem." tovább..

        Orbán Viktor mondta

        "Mély átalakítások, komoly küzdelmek és szívós munka áll mögöttünk, de a világban új időszak, új technológiai korszak kezdődött el, amely még bátrabb újító szellemet és még több változtatást követel. Ehhez a kihíváshoz kellett igazítani az új kormány összetételét." tovább..

         További cikkek
         Áder János köztársasági elnök mondta

         "A magyar gazdaságnak is új kihívásokkal kell szembenéznie: digitális gazdaság, infokommunikáció, robotizáció, mesterséges intelligencia...... Teljes cikk

         Halácsy Péter, a Prezi egyik alapítója mondta

         "Amikor tanársegédként jó állásom volt, és otthagytam a Prezi miatt, elmondtam anyukámnak, aki közölte velem, hogy fiam, te hülye vagy.” Teljes cikk

         Gesztesi Károly színész mondta

         "Fontosnak tartom, hogy egy színész ne csak a színészi szakmára támaszkodjon, hiszen bármikor kaphat egy kedvezőtlen szerepet, amelyet nem vállalna... Teljes cikk

         Tarlós István mondta

         "Majd ha túl drága lesz a tarifa, az emberek nem szállnak be a taxikba." Teljes cikk

         Orbán Viktor mondta

         "A sajtó munkásait kifejezetten biztatom arra, hogy segítsék az embereket a tények megismerésében." Teljes cikk