Csermely Péter vegyész, hálózatkutató

Nem azok a stabil hálózatok, emberi, akár HR szinten is, amik betonkeményen úgy vannak, mint tavaly, vagy voltak már régóta. A stabilitást abban is meg lehet találni, amikor dinamikusan már senki nincs ott az eredeti csoportból, a csoport mégis ugyanaz. tovább..

  Donald Trump

  A fal kell. Nemcsak politikáról van szó, hanem a nemzet lelkének is jót tesz. Az emberek védelmet akarnak, és ez a fal megvéd tovább..

   Bodrogi Gyula

   Sajnos a tévécsatornák nagyon lefokozták a színészet minőségét azzal, hogy a televízió tele van különböző realityszerű sorozatokkal, ahol mindenféle civilek úgy tesznek, mintha színészetet játszanának. tovább..

    Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere

    Hosszú út van a Halott pénz mögött, nagyon sokáig nem hallgatott senki és tulajdonképpen csak magamnak csináltam. A munkámban sem találtam a helyem, ezért komolyan gondolkoztam azon, hogy abbahagyom a zenélést és Bristolba költözöm, hogy egy fénymásolóban dolgozzak. Már a repülőjegyem is megvolt. tovább..

     Alföldi Róbert színész-rendező

     Jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani. Amikor kiléptem a Vígszínházból, szinte senki nem értette, miért megyek el onnan, ahol jó helyem van, de akkor azt éreztem, hogy beleőrülök, ha még évekig ez így megy tovább. Azóta sem bántam meg a döntést, jónak bizonyult, rengeteg munkám van. tovább..

      További cikkek
      Kovács Zoltán kormányszóvivő

      Magyarországon nem azért van munkaerőhiány, mert elvándoroltak a szakemberek, hanem azért, mert az elmúlt években 600 ezernél is több munkahelyet... Teljes cikk

      Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője Mirkóczki Ádám jobbikos országyűlési képviselőnek

      Ön szintén egyházi iskolába járt, akkor meg ne állítsa rólam, hogy hazudok. Teljes cikk

      Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete

      A jövedelmi egyenlőtlenségek csökkentése kell, hogy legyen az amerikai politika következő nagy küldetése. Teljes cikk

      Rogán Antal

      Azért ér ennyi támadás, mert sikeresen végzem a munkámat. Teljes cikk

      Stevie Wonder amerikai énekes

      Trumpra szavazni olyan, mintha valaki engem kérne meg, hogy vezessek. Teljes cikk