kapubanner for mobile

2009. szeptember 8. - 2009. szeptember 9.
HRevolution 2009

Helyszín: Budapest Congress and World Trade Centre Szervező: Oxygen Business Perspectives Ltd

Az egész Európát átölelő HR hálózat szervezőjeként ezúttal szeretnénk Önt meghívni ezévi fórumunkra, a "HRevolution 2009"-re, mely a Budapest Congress & World Trade Centerben kerül megrendezésre szeptember 8-án és 9-én.

A HRevolution 2009 célja, hogy segítse a HR szakembereket abban, hogy növelni tudják hatékonyságukat és képesek legyenek még inkább bizonyítani munkájuk, eredményeik szakmai értékeit.

Külön hangsúlyt helyezünk a gyakorlati HR helyes alkalmazására- értékelések, felmérések és különböző stratégiák megismertetésének segítségével. Fórumonkon olyan magyar szakmai vezetők is képviseltetik magukat, mint Somorjai Éva, CHRO a Magyar Telekomtól; Szőcs László, VPHR a MOL- tól vagy Tisóczki Béla, HRD a Swiss Re- től.

Első 100 jelentkezőnk ingyenesen megkapja az RBL Group képviselőitől, Dave Ulrich- től és Jon Younger- től az ún. "Online Self Assessment Competency Test"- et, mely a világ legnagyobb és leginkább kidolgozott HR adatbázisán alapszik. www.rbl.net

Szintén szeretnénk meghívni a HR Felmérésünkön való résztvételre. Konferenciánk résztvevőinek ingyenesen átadjuk majd az eredmények összegzését.

Honlapunk minden részletre kiterjedő információkat tartalmaz és itt tud regisztrálni is. A második napon különböző kurzusok, gyakorlatok között válogathatnak résztvevőink, melyekre korlátozott számban jelentkezhetnek- ezért regisztráljon mielőbb! Bármely kérdés esetén várjuk jelentkezését.

További információ:


Honlap:

www.hrneurope.com

HR Felmérés:

http://www.surveymethods.com