kapubanner for mobile

2011. május 18. - 2011. május 21.
10. SOLworld konferencia MAGYARORSZÁG 2011

Helyszín: Anna Grand Hotel, Balatonfüred

Szervező: SOLworld hálózat, SolutionSurfers Magyarország, [email protected]

Fedezzük fel a szervezetekben rejlő kincseket!

Kikkel találkozhat a konferencián?
A SOLWorld szakmai közösség több mint 20 országból 150, megoldásközpontú módszerrel (SolutionFocus) szervezetekben dolgozó vezetőt, szakembert lát majd vendégül. Menedzserek, HR-szakértők, tanácsadók, coachok és trénerek gyűlnek össze erre a kivételes eseményre, hogy egymástól tanuljanak, szakmai készségeiket bővítsék, tapasztalataikat megosszák.

Mit tanulhat itt?
Gyakorlati ötletek, innovatív gyakorlati eljárások gazdag tárházából meríthet, személyes kapcsolatrendszerét építheti. Megtapasztalhatja, mit jelent a krízishelyzetekben különösen sikeres megoldásközpontú modell; közvetlenül SF-tanácsadóknak és ügyfeleiknek tehet fel kérdéseket. A workshopokon a megoldásközpontú modell konkrét esettanulmányait is megismerheti.

Fedezzük fel kincseinket!
A konferencia témája – „Fedezzük fel a szervezetekben rejlő kincseket!” – a megoldásközpontú módszertan egyik alapelvét idézi: minden változás egyik legerőteljesebb hajtóereje, ha arra támaszkodunk, ami már jól működik.

A vezetés, a szervezetfejlesztő munka, a tréning, a coaching akkor a leghatékonyabb, ha tudatosan megcélozza a meglevő erőforrások felfedezését, mozgósítását és integrálását – ami erőteljes kultúraformáló eszköz.

A konferencia angol nyelven zajlik.
Bővebb információ és jelentkezés: www.solworld2011.org