Cseh Orsolya, a VISION Recruitment Kft. ügyvezető igazgatója

A szakember több mint 12 éve dolgozik a nemzetközi személyzeti tanácsadás területén, hat évig tanácsadóként, majd később vezetőként, egy ismert multinacionális fejvadász cég magyarországi csapatában. Az elmúlt években pedig egy sikeres start-up felépítésén dolgozik. Mint mondja, saját életénk ő a forgatókönyvírója, rendezője, operatőre és főszereplője. tovább..

  Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Hungary HR-igazgatója

  Tavaly ősz óta a Vodafone Magyarország HR-igazgatója. 30 fős HR-csapatot irányít a közel 2000 fős telekommunikációs vállalatnál. HR-es-szakmai tapasztalatát a BAT (British American Tobacco) dohányipari cégnél szerezte, ahol 18 évet töltött különféle HR-es pozíciókban és vezetői posztokon. Több évig élt és dolgozott Svájcban, jelenleg Budapesten lakik férjével és két – 15 és 12 éves – lányával. tovább..

   Csikós-Nagy Katalin, fluktuációkezelő és outplacement szakértő

   Csikós-Nagy Katalin az Evolution Group cégcsoport alapítója, ügyvezetője. Csapatával együtt cégüket az évek során a magyarországi outplacement piac meghatározó szereplőjévé tette. Nevéhez fűződik a 8 éve működő HR Fórum Győrben, ahol a régió HR szakemberei rendszeresen találkoznak, megvitatják az aktuális HR kihívásaikat. tovább..

    Nagy Zsolt, a BDO HR-vezetője

    Karrierjét 2008-ban részmunkaidős HR gyakornokként kezdte a BDO Magyarországnál. Később a cég folyamatos bővülése miatt átkerült a belső HR-osztályra, ahol előbb generalistaként, majd 2014 óta HR-vezetőként dolgozik. tovább..

     Bányai Tibor, az Apollo Tyres humánerőforrás igazgatója

     Bányai Tibor több mint húsz évet szolgált a Magyar Honvédségnél, ahol katonai vezetőként több ezer fős szervezeteket vezetett. Később úgy döntött, hogy az üzleti világban keres új kihívásokat. Japán, holland, amerikai és koreai nemzetközi vállalatok zöldmezős beruházásait segítette sikerre. E különleges tapasztalatot 2014 óta az Apollo Tyres Hungarynél kamatoztatja. tovább..

      Fremda Balázs, a Morgan Stanley HR vezetője

      Fremda Balázs 2009-ben csatlakozott a Morgan Stanley-hez, ahol karrierje során számos különböző HR pozíciót töltött be, 2016-tól pedig a vállalat budapesti irodájának HR igazgatójaként felel a HR funkciók teljes körű menedzsmentjéért. tovább..

       Szmrtyka Viktória, HR coach

       Szmrtyka Viktória portréját 2012. áprilisában közöltük le, amikor pályafutásában egy magas szintre eljutva, a BorgWarner Oroszlány Kft. HR Igazgatója volt. Mára a szakember teljesen új úton jár azzal a küldetéssel, hogy HR cocach-ként, ember és munka kapcsolatát támogassa, fejlessze. tovább..

        Korompay Kinga, HR-es szervezetfejlesztő tréner, coach

        Korompay Kinga HR-es szervezetfejlesztő tréner, coach, team coach. Közel 15 éve dolgozik HR és fejlesztés területen, többek között az Ericssonnál, majd az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportnál, jelenleg szabadúszó. HR Business Partnerként foglalkozott vezetőfejlesztéssel, tehetségmenedzsmenttel, motivációs és teljesítményértékelési, valamint tudásmenedzsment rendszerek kialakításával, belső szervezetfejlesztőként és coachként kultúraváltással és szervezeti lean transzformációval a szolgáltatói szektorban. tovább..

         Mészáros Réka, a Generali Biztosító HR csoportvezetője

         Mészáros Réka már egészen kiskorától tudatosan építi karrierjét. Pályáját HR gyakornokként kezdte, mára pedig a Generali javadalmazási és HR kontrolling területének csoportvezetője. Eddigi karrierútja során szakmai fejlődésének egyik legfontosabb eleme a nemzetközi tapasztalatszerzés volt. Budapest, München, Prága: 3 nagyváros, számos nemzetközi kolléga, megszámlálhatatlan szakmai élmény. tovább..

          Fekete Levente, a Decathlon regionális igazgatója

          Fekete Levente karrierjét a Decathlonnál kezdte. Francia kötődése miatt már nagyon hamar kiszemelte a céget mint karrierjének helyszínét, amely már csak azért sem véletlen, mert komoly sportpályafutást tudhat maga mögött. Tornászként többszörös magyar bajnok volt. Vezérlőelve a munkában a bizalom és a pozitív gondolkodás. tovább..

           Dr. Jagicza Ágnes, HR és szervezetfejlesztési szakember,coach

           A Jagall and Partners alapítója és ügyvezetője több mint 17 éves átfogó felsővezetői tapasztalatot szerzett multinacionális cégekben HR, vezetés, szervezet- és emberi erőforrás fejlesztés területeken. Mester diplomával rendelkezik coaching és szervezetfejlesztésben, egyúttal okleveles jogász és közgazdász. tovább..