Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

50 millió forintért megóvtak 100 munkahelyet

Békés megyében tizenhét kis- és középvállalkozás nyert támogatást száz munkahely megőrzésére a Nemzeti Foglalkoztatási Alap ilyen célokra rendelkezésre álló 330 millió forint keretösszegéből.

A Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ igazgatója, Nagy Ágnes elmondta: a tizenhét munkáltató 50,5 millió forint támogatásban részesült 106 ember továbbfoglalkoztatásához, átlagosan 5,2 hónapra.
A nyertes pályázóknak meg kell őrizniük a statisztikai létszámot a támogatás folyósítási ideje és a továbbfoglalkoztatási kötelezettség alatt. A nyertes vállalkozások döntően építőipari, sütőipari, kereskedelmi tevékenységgel foglalkoznak, valamint vendéglátással.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter