A Google rátalált a Sláger Rádió vezérére"/>
Megjelent: 9 éve

A Google rátalált a Sláger Rádió vezérére

Heal Edina személyében új vezetője van a Google magyarországi képviseletének - adta hírül kedden több hazai üzleti és hírportál.

A Sláger Rádió egykori vezérigazgatója szeptember végétől irányítja a Google internetes keresőcég hazai tevékenységét. A szakember az első két hetét a Google külföldi irodáiban tölti. Mint elmondta, fő céljának a vállalat itthoni növekedését és további fejlesztését tekinti.

A Google első magyarországi képviselője Peresztegi Zoltán volt, aki 2007 januárjától 2009 decemberéig dolgozott a keresőóriásnak.

Heal Edina többéves külföldi tevékenysége után 2005 januárjától a Sláger Rádió vezérigazgató-helyettese, 2006-tól vezérigazgatója volt. Az idén ő is megvásárolta a Magyar Rádió elnöki posztjára kiírt pályázat dokumentációját, de pályázati anyagát végül nem adta le.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter