Megjelent: 9 hónapja

A kertben és a teraszon is érezd otthonosan és kényelmesen magad!

Változatos, dekoratív és minőségi kerti bútorokkal bármilyen stílusú kert vagy terasz tökéletesen berendezhető, ezáltal a nyári hónapokban jelentősen megnövelhető az élettér.

dubline kert terasz-

Egyes időtálló kültéri bútorok nemcsak kényelmesek, hanem stílusosak, dizájnosak is egyszerre, így luxushangulatot teremtenek a teraszokon bármilyen környezetben. A korszerű műanyag és fém kerti bútorok jól viselik az időjárás viszontagságait, ezáltal hosszú éveken át megőrzik eredeti szépségüket. A divatos vonalvezetésnek köszönhetően elegánsak, ideálisak minden otthonba.

Praktikus műanyag kerti bútorok

A műanyag teraszbútorok népszerű választást jelentenek mindazok számára, akik alacsony karbantartási igényű, tartós, stílusos, mégis megfizethető lehetőségeket keresnek. A Dublino Home Dublino Line termékei egyedi megjelenésűek, stílusosak és magas minőséget képviselnek, így ha egy kis luxust csempésznél az otthonodba, tökéletes választást jelentenek.

A műanyag kerti bútorokat hihetetlenül könnyű ápolni, minimális karbantartást igényelnek, ezért nagyszerű választást jelentenek az elfoglalt háztulajdonosok számára, akiknek nincs idejük a bútorok szezonális karbantartására.

A legtöbb típusú műanyag UV-, fagy- és esőálló, nem rohad, nem fakul, nem vetemedik, szemben a fa és természetes rattan bútorokkal. Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a műrattan kerti bútorok. 

Gazdaságos választásnak számítanak, mivel nemcsak olcsóbbak, mint más anyagok, például a fa vagy a fém, de az alacsony karbantartási igényük miatt sokkal tovább tartanak, így nem kell olyan gyakran cserélni.

Sokoldalú és esztétikus

A legkiválóbb anyagokból készülő darabok magas minőséget képviselnek, így hosszú ideig díszei lehetnek a teraszoknak. Találni közöttük klasszikus, elegáns és modern vonalú, komfortos székeket, karfás vagy karfa nélküli változatban, különböző színekben és formákban, így rengeteg lehetőséget kínálnak a tökéletes külső tér kialakításához.

A kollekció valamennyi darabja felső kategóriás termék, amely az árukban is megmutatkozik, és rendkívüli tartósságot garantál, szemben az olcsó, PVC-ből készült bútorokkal.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő műanyag teraszbútorokat?

A választást jó néhány tényező befolyásolja, így az éghajlat, a tartósság, a stílus, valamint az ár és a nyújtott garancia. A minőségi bútorokra 5-10 éves befektetésként kell tekinteni, ezek mindegyike bírja a rendszeres használatot és a környezeti hatásokat.

Nem szabad megfeledkezni a rendelkezésre álló helyről sem, ugyanis az oda nem illő, túlméretezett bútorok megakadályozzák a kényelmes használatot, így végső soron bosszúságot okoznak. Minden esetben pontos méretekkel indulj útnak, és csak azokat nézegesd, amelyek számára elegendő hely áll rendelkezésre a teraszon. 

Körültekintő választással olyan kültéri bútorokhoz juthatsz, amelyek hosszú évekig szolgálnak, és ragyognak eredeti szépségükben, így teraszod díszei lesznek, amelyeken jólesik megpihenni.

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek