Megjelent: 2 éve

A Land Rover is leépít Angliában

Angliai gyárában fejlesztéseket és elbocsátásokat tervez a Land Rover, a Discovery 2019-től csak Szlovákiában készül. A dízelek iránti megrendült bizalommal magyarázzák az átszervezést.

A dízelek iránti bizalom megingása és a Brexit okán visszaesett kereslet miatt pár hónapja már elbocsátott mintegy ezer bérmunkást a Land Rover solihulli (Nagy-Britannia) üzeme, most pedig további leépítések várhatók, miután a cég bejelentette: 2019-től kizárólag szlovákiai üzemében készíti a Discovery modellt - írja a vezess.hu.

Valójában viszont fejlesztésről van szó: Solihullt hatalmas beruházásokkal elektromos és hibrid gyártóközponttá alakítják át, összhangban a vállalat azon ígéretével, hogy 2022-től minden egyes típusa elérhető lesz hibrid vagy elektromos kivitelben.

vezess.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter