Megjelent: 7 éve

Az első lépés, hogy hozzon egy döntést, mikor akar interim lenni?

A jó vezető, de természetesen az interim menedzser is tisztában van azzal, hogy a sikerért folyamatosan meg kell dolgoznia önmaga fejlesztése által, így mindig akar és hajlandó újat tanulni.

Hozzon egy döntést!

Erősségeire építve csatlakozzon egy olyan csapathoz, ahol mindenki azzal foglalkozik, amihez a legjobban ért, és amiben a legnagyobb tapasztalata van, így biztos a siker, még a zord piaci körülmények között is.

Ne legyen magányos farkas, az együttműködésé a jövő!

A Hammel & Hochreiter Interim Partnership és az Interim Manager Academy által szervezett tavaszi klubestekre az alábbi linken keresztül regisztrálhat:

2013. május 22.

Fókuszban a termelés

Interim projektek a gyakorlatban!


http://www.hammelhochreiter.com/rendezvenyeink/jelentkezesi-lap

Alapvetően szüksége van mindenkinek egy olyan stimuláló közegre, melyben mindezt hatékonyan megvalósíthatja, tanulhat, fejlődhet, építheti kapcsolatait, amikor éppen pihen akkor az interim szolgáltató végzi helyette a marketing és az értékesítési feladatokat.

A Hammel & Hochreiter csapatának tagjaként mindezekre és még ennél is többre nyílhat lehetősége. Magyarország és Európa egyik vezető interim társulása garancia arra, hogy a legjobb lehetőségek véletlenül se kerüljék el. Nem biztos, hogy Önnel van a probléma, ha nem találja a helyét a jelenlegi - ideálisnak cseppet sem nevezhető - gazdasági környezetben.

Könnyen lehet, hogy rossz helyen keresgél!

Örök érvényű igazság, hogy jó szakemberre, vezetőre mindig szükség van, de korántsem biztos, hogy a klasszikus cégkultúra kínálja a legjobb lehetőségeket, az Önnek leginkább testhezálló kihívásokat.

Az interim életutat választva lehetősége nyílik a folyton-folyvást megújuló kihívások közepette, hogy bizonyítsa szakértelmét és rátermettségét, és mely az adott feladat nagyságához mérten kiemelkedő szakmai és anyagi elismeréssel, nem utolsósorban pedig páratlan szabadságérzettel jár együtt. Különösen érdemes elgondolkoznia, ha a termelés, logisztika, beszerzés, minőségirányítás, illetve a jellemző gazdasági területek, így például a pénzügy, kontrolling vagy adózás területein tevékenykedik, hiszen ezek a legkeresettebb interim feladatok, ugyanakkor egyre nagyobb igény mutatkozik a sales és marketing szakemberekre is egyes iparágakban, cégkultúrákban.

Váltani sosem késő, azonban nem feltétlenül mindenki számára érdemes. Derítse ki, hogy Ön melyik táborba tartozik!

Az Interim Menedzser Akadémia Compass programja kifejezetten a tapasztalt, senior felsővezetők karrier- és életúttervezésének segítése céljából jött létre.

A modul rendszerű tanácsadás a fejlesztendő gyengeségek helyett az erősségekre és azok megfelelő kiaknázására épít, hiszen a sikerhez elsődlegesen ezeken keresztül vezet az út. A jó interim azonban tisztában van azzal is, hogy a sikerért folyamatosan meg kell dolgoznia önmaga fejlesztése által, így mindig akar és hajlandó újat tanulni. Ez azonban legkevésbé sem jelenti azt, hogy kizárólag magára lenne utalva, sőt!

Döntése megkönnyítése érdekében szeretettel várjuk klubestjeinkre.

Kötetlenül kérdezhet szakembereinktől, cserélheti ki tapasztalatait más interimekkel is!

Találkozunk május 22-én!

Helyszín:

Hammel & Hochreiter Képzési és Ügyfélkapcsolati Központ,

1124 Budapest, Vas Gereben u. 22.

Időpont:

Regisztráció: 17:30-18:00;

Állófogadás: 18:00-21:00

Kristóf Györgyi
ügyvezető
Hammel & Hochreiter

Interim Management Partnership
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Légy óvatos, ha sok cégtáblát látsz egy ajtón!

Háromszoros felszámolási és ötszörös kényszertörlési arány, ha sok vállalkozás található egy címen. Teljes cikk

Felemás cégstatisztikát mutat a május-június a hazai vendéglátóiparban

Amíg egyesek megszűnnek, mások éppen a piacra lépést tervezik a járvány két hulláma között - derül ki az OPTEN céginformációs szolgáltató elemzéséből. Teljes cikk

Megcsináltuk: 5 nap alatt 115 munkaszerződés-módosítás!

Akárhogy is nézzük, ekkora létszámnál ez nem egyszerű feladat, pláne, ha a koronavírus újabb akadályokat gördít a cég adminisztrációja elé.... Teljes cikk