Megjelent: 10 éve

Bajnai javaslatai az új kormánynak

Bajnai Gordon hétfői parlamenti évértékelő beszédében három fontos célt nevezett meg, amelyet a következő kormánynak és parlamentnek szem előtt kell tartania: az euró 2014-es bevezetését, a foglalkoztatás bővítését és a gazdasági növekedés beindítását.

images

A miniszterelnök a romák integrációját nevezte a következő évtized legfontosabb és legsúlyosabb társadalmi feladatának az elmúlt évet értékelő parlamenti beszédében. Bajnai Gordon a feladat két fontos eszközének tartja a közoktatási rendszer, valamint a szociális rendszer átalakítását.

A cigányságot a mostaninál sokkal inkább be kell vonni az oktatásba és a foglalkoztatásba, az adófizetők körébe, és esélyt kell adni számukra a felemelkedésre - fogalmazott.

A miniszterelnök három fontos célt nevezett meg, amelyet a következő kormánynak és parlamentnek szem előtt kell tartania: az euró 2014-es bevezetését, a foglalkoztatás bővítését és a gazdasági növekedés beindítását.

A miniszterelnök kifejtette: a magyar gazdaság 2011 után 4 százalék körüli mértékben bővülhet, és ez alatt 2 000 milliárd forintnyi többletforrást kínál a közös tervekhez. A kormányfő azt javasolta a következő kormánynak, hogy hajtson végre adó- és járulékcsökkentést.

Info Rádió
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter