Megjelent: 8 éve

Bővül a nemzetközi ügyvédi iroda

Vezető ügyvéddel bővül a Gide Loyrette Nouel budapesti irodájának csapata - írják sajtóanyagukban.

Júniustól dr. Ember Csaba veszi át a Gide Loyrette Nouel budapesti irodájának bank- és pénzügyi jogi csoportjának vezetését - adta hírül a francia kötődésű nemzetközi ügyvédi iroda.

Dr. Ember Csaba karrierjét az Erste Bank jogi osztályán kezdte, majd egy nemzetközi ügyvédi iroda bankjogi csoportjában dolgozott. 2009-ben alapította ügyvédi irodáját, mely a Deloitte Magyarország együttműködő partnere volt. Praxisának kiemelt területe a banki és pénzügyi jogi szolgáltatások, társasági és kereskedelmi jog valamint a tőkepiaci ügyletek jogi vonatkozásai.

"Dr. Ember Csaba közel tíz éve dolgozik a banki és pénzügyi szektorban, ezért tudásával és kapcsolatrendszerével egyaránt tudja erősíteni az iroda ezen területen végzett jogi munkáját" - mondta François d'Ornano, a GLN Budapest vezető partnere.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter