bank  MagNet 
Megjelent: 9 éve

Dakó Andrea a MagNet Bank új értékesítési vezetője

Dakó Andrea tizenhét évet dolgozott a legnagyobb hazai és nemzetközi bankoknál, az utóbbi két évben pedig a WWF természetvédelmi szervezet fundraising tevékenységét építette, és a Föld Órája projektet vezette. Idén júniustól a MagNet Bank értékesítési igazgatója, derül ki a sajtóanyagból.

Idén júniustól a MagNet Bank értékesítési igazgatója. Hitvallása szerint a társadalmi felelősség kiterjesztése a pénzügyekre kulcsfontosságú.

Dakó Andrea 1973-ban született Szegeden, diplomáit banki informatikából és nemzetközi projektmenedzsmentből szerezte. Munkáját az OTP Bank Csongrád megyei Igazgatóságánál kezdte, ahol nyolc év alatt a pénzügyi tanácsadás minden területén sikeressé vált.

Karrierje Budapesten folytatódott 2000-ben, a Budapest Banknál. Itt először értékesítési vezetőként lakossági, kis-és középvállalati ügyfélkör építésével foglalkozott, majd a jelzáloghitelezési terület folyamatfejlesztésével bízták meg. Átfogó termék- és folyamatismereti tudását Andrea végül területi vezetőként mélyítette el, és tizennégy budapesti fiók értékesítését menedzselte, vezető szerepet vállalva a fióknyitási stratégia kidolgozásában, áll a cég sajtóközleményében.

2006-ban az újonnan megalakult Allianz Bank hálózatirányítását bízták rá, hatáskörébe tartozott minden ügyfélszolgálati terület, a banki fiókhálózattól a call centeren át a központi panaszkezelésig, valamint a cash management. Részt vett a bank növekedési stratégiájának kidolgozásában, munkájával a biztosítói-banki szinergia megteremtésében ért el jelentős hatásokat.

2008-tól a Raiffeisen Bank lakossági üzletágvezető helyetteseként a stratégiai partnerkapcsolatok kerültek feladatai középpontjába. Ezt az irányultságot vitte tovább a civil szektorba, amikor 2009 áprilisában a WWF Magyarország csapatához igazolt. Andrea ezzel egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra: több mint tíz év önkéntes munkával szerzett tapasztalatát és üzleti szemléletmódját egy nemzetközi civil szervezet fundraising területének megerősítésében kamatoztathatta.

A WWF MAgyarországnál elért eredmények közül arra a legbüszkébb, hogy az elmúlt évek kedvezőtlen piaci körülményei között is jelentős mértékben növelte a szervezet vállalati támogatóinak és magán adományozóinak számát. Az általa kidolgozott CSR stratégia eredményeként a WWF az első hazai civil szervezet, amely GRI alapú fenntarthatósági jelentésben számol be érintettjeinek a felelős működéséről és törekvéseiről.

A MagNet Bank (korábban: HBW Express Bank) frissen kinevezett értékesítési igazgatójaként az értékesítési területért, a fiókhálózatért és a hálózati hitelosztályért felel. - Nagy örömmel vágok bele a MagNet Bank hálózatának és ügyfélkörének építésébe, mert ezzel hozzájárulhatok, hogy az újbanki úttörő szerep pénzügyileg még sikeresebbé válhasson . mondta el a MagNet Banknál vállalt szerepéről.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új vezérigazgató a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nél

A Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a Szőke Lászlót váltó Szűts Ildikó nyílt pályázaton nyerte el megbízatását. Teljes cikk

Új ügyvezető igazgató a Gundel élén

2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető... Teljes cikk

Új kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgató a Bosch csoportnál

2020 januárjától Bodó Teodóra felel a Bosch csoport vállalati kommunikációjáért és a kormányzati kapcsolatokért Magyarországon, valamint az... Teljes cikk