Megjelent: 3 éve

Egy kilencéves kisfiú is jelentkezett a NASA-hoz

A kilencéves Jack Davis kézzel írt levélben sorolta fel érveit, hogy miért ő a tökéletes jelölt a meghirdetett pozícióra. A NASA egyik vezetője válaszolt is neki - írja a NLCafé.

Múlt héten mi is beszámoltunk arról a különleges lehetőségről, hogy a NASA bolygóvédelmi felügyelőt keres, akinek legfőbb feladata az lesz, hogy megóvja az idegen elemektől a Földet.

A Mashable szerint Jack Davis azonnal tollat ragadott és levelet írt melyben felsorolja érveit, hogy miért őt kellene választani - írja a lap.

Ezek a következők:

  • a nővére szerint ő maga is földönkívüli
  • szinte minden ufós, űrlényes filmet látott
  • nézi a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatot
  • hamarosan a Men In Black-et is megnézheti
  • nagyon jó a videojátékokban
  • és fiatal kora miatt talán még az idegenekkel is megtanulna bánni.

James Green, a NASA bolygótudománnyal foglalkozó vezetője maga válaszolt a kisfiú levelére. Ebben azt írja, hogy sajnos még egy kicsit fiatal ehhez a munkához, de tanuljon sokat és egyszer talán tényleg bolygóvédelmi felügyelő lehet.

NLCafé


  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Folytatódhatnak a bértárgyalások a Magyar Postánál

A bérvita a koronavírus miatt szakadt meg tavasszal, a szakszervezetek elnökeit július 1-jére hívták össze. Teljes cikk

Ennyi pénzt szán a kormány a munkahelyek megőrzésére és teremtésére

A vállalkozások számára 2416 milliárd forintnyi kedvezményes hitel- és tőkeforrást teremtenek. Teljes cikk