Megjelent: 13 éve

Együttműködik a fogyasztóvédelem és a tudásközpont

Együttműködési megállapodást írt alá az egri Eszterházy Károly Főiskola Egerfood Regionális Tudásközpontja és az Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége március 5-én.

A megállapodásban - amelyet a felek határozatlan időre kötöttek - kutatási, oktatási és képzési feladatok közös megvalósítására, illetve kidolgozására nyilvánítják ki együttműködési szándékukat.
Regionális és országos határkörű képzési programokat, továbbképzéseket szerveznek és indítanak be, közös képzési programokhoz kapcsolódó szakanyagokat dolgoznak ki és szerkesztenek, valamint szakértőként működnek közre specifikus oktatási feladatok ellátásában.

Közös konferenciákat szerveznek és bonyolítanak le, prezentációkat, előadásokat tartanak szakmai rendezvényeken, a fogyasztóvédelemmel és élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismereteket terjesztik, szakértői tanulmányokat készítenek, szakmai tanácsadást végeznek, valamint a fogyasztók széles körét érintő élelmiszerbiztonsági szakértői véleményeket készítenek.

A fogyasztóvédelemmel és élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos közös pályázatokat készítenek, konzorciumokat szerveznek közös projektek megvalósítására, közös szakmai kiadványokat szerkesztenek és adnak ki.

EU-s pályázatokon közösen vesznek részt, nemzetközi pályázati programokat dolgoznak ki, interregionális, illetve határmenti együttműködés intenzívebbé tétele szakmai szervezetekkel és a harmadik ország szakmai felzárkózásának elősegítése.


edupress.hu
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A PSZ levélben kérte az államfőt, ne írja alá az új szakképzési törvényt

A PSZ tiltakozik az ellen, hogy a szakképzést kiszakítsák a köznevelés rendszeréből. Teljes cikk

ITM: a versenyképesség erősítését szolgálja az új szakképzési rendszer

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára szerint a pályakezdő oktatók bére pedig akár másfélszeresére is nőhet. Teljes cikk

PDSZ: az új törvény alkalmatlan a szakképzés reformjára

A PDSZ mindent megtesz azért, hogy a javaslat ebben a formában ne léphessen hatályba. Teljes cikk