Megjelent: 10 éve

Életpályamodell készül a "nemes, de küzdelmes hivatásúak" számára

Néhány hónapon belül kidolgozza a tárca azt a keretrendszert, mely biztos hátteret nyújt a jövőben a gazdálkodást megélhetésként és életformaként választó fiatalok számára - jelentette be Karcagon a vidékfejlesztési miniszter a Világgazdaság információ szerint.

Fazekas Sándor a nagykunsági városban megrendezett III. Ifjú Gazda Kongresszuson hangsúlyozta: a kormány már az elmúlt hónapokban is számos döntésével segítette a magyar gazdálkodók versenyképességének javítását.

Az eddigi intézkedéseket rendszerbe foglalva azonban szükség van egy teljes életpálya-modell kidolgozására, mely azokat a fiatalokat segíti majd, akik "e nemes, de nagyon küzdelmes hivatást" választják - mondta a miniszter.

MTI/Világgazdaság
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter