Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Elmaradhat a spanyol futballisták sztrájkja

Jaime Lissavetzky spanyol sportminiszter kedd délután tárgyal az elmaradt fizetésekről az országban játszó profi futballistákat tömörítő szervezettel (AFE), hogy elkerüljék a hétvégi, 33. fordulóra tervezett sztrájkot.

Az AFE, továbbá a futball-liga, a sportági szövetség, valamint a kormány képviselői hétfőn bejelentették, hogy megbeszéléseiken előreléptek a kérdésben, és igyekeznek minél hamarabb megoldást találni a problémára.

Az április 16. és 19. közé tervezett sztrájk minden osztály mérkőzéseit érintené, ennél fogva a Primera Divisiónban olyan rangadók maradhatnak el, mint például a Real Madrid-Valencia, az Espanyol-Barcelona vagy a Villarreal-Atlético Madrid találkozók.

Az AFE adatai szerint a spanyol klubok 85 százaléka tartozik futballistáinak, a harmad- és negyedosztályban szereplő, csőd szélén álló egyesületek pedig egyáltalán nem fizetnek a játékosoknak.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter