Megjelent: 4 éve

Emelik az államnak dolgozók bérét

Összesen mintegy 225 milliárd forint többletforrást biztosítás a jövő évi költségvetés a közszférában dolgozó közel 544 ezer ember bérének rendezésére - írja a Magyar Idők.

images

Emelkednek a bérek még az idén, vagy januártól, de vannak olyan ágazatok, ahol folytatódik az évek óta tartó bérrendezés. Az erre szánt összeg jelentős részét, 82 milliárd forintot az egészségügyben dolgozók juttatására fordítják, míg a pedagógusok bérének rendezésére nagyjából 60 milliárd forinttal jut több jövőre - írja a lap.

A kormánytisztviselők béremelésére több mint harmincmilliárd, a NAV munkatársainak fizetésemelésére pedig 17,5 milliárd forint jut. Rajtuk kívül érintettek még a szociális szférában dolgozók, a katonák, a rendőrök, továbbá a rendvédelmi és a kulturális közalkalmazottak. Végül, de nem utolsósorban a bírák illetménye is nő.

Magyar Idők
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter