Megjelent: 6 éve

Executive MBA magyar nyelven is a Corvinus GTK-n

Executive MBA magyar/angol nyelven, Lean vezetés, Informatikai menedzsment, Projekt-menedzsment, Logisztika és ellátási lánc menedzsment. Ezekkel az új és nagy hagyományú keresztféléves szakirányú továbbképzésekkel várja a továbbtanulni vágyó felnőtteket a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara.

Megváltozott tanulási útvonalak jellemzik ma a felnőttek továbbtanulási szokásait. A Bolognai felsőoktatási struktúra bevezetése óta (2006) a munka mellett tanulók választhatnak részidős alap-, vagy mesterképzéseket, szakirányú továbbképzéseket. Miért érdemes a szakirányú továbbképzéseket választani?

Ez a képzési terület, a korábbi úgynevezett másoddiplomás képzéseket felváltó, szakmai elmélyülést leginkább elősegítő képzési terület, amely rugalmasan alkalmazkodik a munkaerőpiac elvárásaihoz, a gazdasági-társadalmi környezet kihívásaihoz. Olyan gyakorlatias tudásanyag megszerzését teszi lehetővé a hallgató számára, amelyet a munkahelyre visszatérve már a képzés folyamán sikeresen alkalmazhat. A képzés formájában is alkalmazkodik a továbbtanuló felnőttek időbeosztásához.Milyen előképzettséggel lehet a képzésekre jelentkezni?

A Kar kínálatában szereplő programok általában szélesebb körből szerzett alap/vagy mesterdiplomára épülnek, hiszen a cél az is, hogy a szakmai elmélyülés mellett akár karrierút módosítására is lehetőséget adjon. A képzések során a gazdálkodási szemlélet kialakításával egyidejűleg hangsúlyos szerepet kap a sajátos szakmai kompetenciák fejlesztése. Kiemelt jelentőséggel bír a vezetői készségek fejlesztése, hiszen a nálunk tanulók jelentős része a képzés elvégzését követően szakmai karrierútján is továbblép.

Kínál-e új képzéseket a keresztféléves eljárásban a GTK?

Legnagyobb újdonság, hogy Executive MBA képzésünket az angol nyelvű program mellett februári indításra magyar nyelven is meghirdetjük. A képzés célja, hogy az általános menedzsment ismeretek megszerzésével a hallgatók cégen belüli előrelépését elősegítse, továbbá bővítse a vállalkozási szférában a hallgatók vállalatvezetési és fejlesztési ismereteit, kompetenciáit.

A modern vezetési filozófia térhódítása nyomán legújabban fejlesztett Lean vezetés program a korszerű lean menedzsment szemlélet elsajátítására nyújt lehetőséget a jelentkezőknek.

Megújult tartalommal várja a jelentkezőket az Informatikai menedzsment program.

A Projektmenedzsment program évek óta egyik legnépszerűbb képzésünk, amely a mindazoknak az ismeretköröknek az elsajátítását biztosítja, amelyek a projektek környezetének megértéséhez, a projektek kialakításához és azok sikeres teljesítéséhez szükségesek.

A Logisztika és ellátási lánc menedzsment programot azoknak az elsősorban gyártó, termelő, kereskedő vállalatoknál dolgozó logisztikai és ellátási szakembereknek ajánljuk, akik magasabb szinten szeretnék szintetizálni a vállalatoknál szerzett tapasztalataikat, ismereteiket.

Miért a Corvinus Gazdálkodástudományi Karán érdemes ezeket az ismereteket megszerezni?

A Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kara a hazai közgazdászképzés első számú képviselője, évek óta vezeti a képzési terület rangsorát, s jó helyezéseket ér el a nemzetközi oktatási rangsorokban is. Diplomája a munkáltatók körében a legelismertebb, a Karon szerzett ismeretek és készségek – után követési vizsgálataink is bizonyítják - magas szinten hozzájárulnak a végzett hallgatók karrierfejlesztési céljaihoz.

Ide kattintva tudhat meg mindent a Gazdaságtudományi Kar szakirányú képzéseiről.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ezt az online szemináriumot ne hagyja ki, ha elmélyedne a legfontosabb júliusi jogszabályváltozásokban!

Júliustól számos területen változnak a különböző jogviszonyban végzett tevékenységekhez kapcsolódó közterhek, illetve a biztosítással... Teljes cikk

Építőipar: Kiugró cégtörlési számok májusban

Enyhén csökkenő termelés, átlag alatti cégalapítás és átlag feletti cégtörlés a tavaszi építőipari adatokban. Teljes cikk

Visszarendeződés, vagy átrendeződés? A munkaerő-kölcsönzés szerepe

A koronavírus okozta világjárvány hatására tömeges elbocsátásokba kezdtek a cégek a világ minden táján, hiszen a válság minden piaci területre... Teljes cikk