Megjelent: 3 hónapja

Ezeken a helyeken vizsgálódnak majd a NAV revizorai február első hetében

Az ország számos pontján számíthatnak ellenőrzésre a vállalkozások, akiknek többek között az online pénztárgépek használatát és a foglalkoztatottak bejelentéséről is számot kell adniuk.

A NAV az ADÓtraffipax oldalán tette közzé, kik azok, akiknek számítaniuk kell az adóhatóság revizorainak megjelenésére a következő héten.

BÁCS-KISKUN MEGYE
A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai februárban az ajándékboltokat, a parfümériákat és az édességárusokat ellenőrzik a megye egész területén. A revizorok az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják.

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE
A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. február 4-én az ónodi országos kirakodóvásáron ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, továbbá a foglalkoztatottak bejelentését a kereskedőknél, vendéglátóknál és szolgáltatóknál.

HAJDÚ-BIHAR MEGYE

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. február 1. és 4. között a nyugta- és számlaadás mellett az online pénztárgépek használatát és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.
Nem zárható ki, hogy emellett máshol is lehetnek ellenőrzések.

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE

A NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai február 1. és 5. között a ruházati kiskereskedelmi üzleteket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését. A megye építkezésein továbbra is folytatódnak a foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellenőrzések.
A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. február 1. és 5. között a számítástechnikai és mobiltelefon-üzleteket ellenőrzik. Az adóellenőrök vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a készpénzkészletet és az alkalmazottak bejelentését. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

NÓGRÁD MEGYE

A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága 2021. február 1. és 5. között az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

február 1. (hétfő) Pásztói járás,

február 2. (kedd) Salgótarjáni járás,

február 3. (szerda) Rétsági járás,

február 4. (csütörtök) Balassagyarmati járás,

február 5. (péntek) Bátonyterenyei járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják az állateledel-kiskereskedésekben. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, illetőleg a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését.

Az adóellenőrök a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.

SOMOGY MEGYE

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága az 5. héten a szoláriumokat, a tüzelő- és építőanyag-kereskedőket, valamint az építőipari vállalkozásokat ellenőrzi.

A vizsgálatok a megye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a helyes pénztárgéphasználatot, a nyilvántartások vezetését, valamint a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálják a revizorok.

A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai 2021. február 1. és 5. között az ingatlan- és a gépjármű-bérbeadókat, valamint az ételkiszállítókat ellenőrzik Nyíregyházán, Gacsályon, Méhteleken, Rakamazon, Mátészalkám és vonzáskörzetében. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, valamint az alkalmazottak bejelentését is.

A megye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

TOLNA MEGYE

A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. február 1. és 5. között a ruha- és cipőboltokat és a textilkereskedőket ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az árukészletek eredetét, valamint a helyes pénztárgéphasználatot.

Az ellenőrzések várható helyszínei:

2021.02.01. Dunaföldvár

2021.02.02. Dombóvár

2021.02.03. Bölcske, Madocsa

2021.02.04. Paks

2021.02.05. Dunaszentgyörgy, Fadd

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

VESZPRÉM MEGYE

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. február 1. és 5. között a gépjárműalkatrész-üzleteket ellenőrzik az alábbi járások területén:

február 1. (hétfő) Balatonfüred,

február 2. (kedd) Pápa,

február 3. (szerda) Ajka,

február 4. (csütörtök) Veszprém,

február 5. (péntek) Várpalota.

A NAV ellenőrei a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgépek megfelelő használatát vizsgálják.

ZALA MEGYE

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2021. január 25. és február 05. között a drogériákat, valamint az étrend-kiegészítőket, gyógyhatású és biotermékeket értékesítő üzleteket ellenőrzik.

Az ellenőrök a nyugta- és számlaadást, a pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják.

A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.
  • 2021.04.23Szervezetfejlesztő (OD) Tanácsadó képzés Egyesítettük a Sämling Solution, a FranklinCovey és vendégelőadóink tudását és tapasztalatát, hogy a résztvevők „soft” és „hard” típusú fejlesztések koordinálására és támogatása is képesek legyenek. Mindazoknak akik Belső munkatársként vagy Külső tanácsadóként vezetnek vagy támogatnak szervezetfejlesztési folyamatokat. Részletek Jegyek
  • 2021.04.252 Napos Scrum Master képzés online, élő videokonferenciás Az agilis működés motorja a Scrum Master, aki biztosítja a hatékony csapatmunkát és kezeli az átalakulás során kialakuló feszültségeket, konfliktusokat. Minden iparágban célszerű átállni agilis működésre, nem csak a szoftverfejlesztésben. Képezze ki kollégáit Scrum Masterré. Részletek Jegyek
  • 2021.05.10 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter