Megjelent: 2 éve

Ezeket kell betartanod, ha Disneylandben dolgoznál

Sokan azt gondolhatják, hogy a világ legjobb munkahelye Disneyland, de ez egyáltalán nem így van. Aki itt vállal munkát, nagyon szigorú szabályokat kell betartania - írja a cosmopolitan.

Az igaz, hogy egész nap hercegnőnek lehet öltözni, hiszen többen ilyen munkaruhát viselnek a világ egyik legnagyobb szórakoztató központjában. De ugyanakkor szigorú szabályokat is be kell tartani például nem szabad dohányozni, nem mutogathat senki "fenyegetően" a mutató ujjával - írják.

Egy korábbi dolgozó most azt is elárulta, hogy semmilyen kérdésre nem szabad "nem tudom"- mal válaszolni. Disneylandben ugyanis senki nem maradhat válasz nélkül, így a gyerekek és felnőttek legfurcsább kérdéseire is kell tudni válaszolni.

cosmpolitan
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter