Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Felsőfokú Logisztikai Menedzser kompetencia képzés indul

A Pannon Egyetem elindítja Felsőfokú Logisztikai Menedzser kompetencia bizonyítványt adó képzését. Jelentkezhetnek a logisztikai területen dolgozók vagy bármilyen felsőfokú végzettséggel rendelkezők. A képzésre a jelentkezési határidő: október 25.

A Pannon Egyetem Felnőttképzési Intézet képzésének célja, hogy a hallgatók számára gyakorlatias, korszerű kompetenciákat adjon át, amelyek növelik elhelyezkedési esélyüket, látókörüket, és elősegítik bekapcsolódásukat, eligazodásukat munkahelyükön. Ennek érdekében a Pannon Egyetem a Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) francia egyetemmel közösösen képezi majd a jelentkezőket. A képzés tananyaga tartalmában, korszerűségében és mélységében meghaladja a Logisztikai ügyintéző emeltszintű szakképzés tananyagát.

A képzés három trimeszterben zajlik majd. Az első trimeszterben a hallgatók a Beszerzési-elosztási logisztika és menedzsment tárgyat sajátítják el. A másodikban a Termelési-szolgáltatási logisztika és menedzsment, a harmadikban trimeszterben pedig a Globális-eurologisztika és menedzsment tárgyat.

A képzés nem igényel nyelvi előképzettséget. Az elmúlt tanévben - pilot projektben - 25 hallgató szerzett bizonyítványt, és visszajelzéseik szerint az elsajátított ismereteket jól tudják használni a munkahelyeiken.

edupress.hu
Follow hrportal_hu on Twitter